Για τρίτη μέρα εκτός λειτουργίας το PSN, σχολιάζει η Microsoft

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα το PSN είναι εκτός λειτουργίας και η Sony προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση. Απο ότι φαίνεται, το PSN δέχεται για δεύτερη φορά επίθεση απο hackers, ενώ οι Anonymous δεν δέχονται καμία σχέση με το θέμα.

Το θέμα έχει επηρεάσει αρκετά τους gamers οι οποίοι πιθανώς να στραφούν στην αγορά παιχνιδιών για το XBOX360 αν διαθέτουν την κονσόλα όπως το Portal 2 ή το Operation Flashpoint Red River.

Στο στρατόπεδο της Microsoft τα πάντα φαίνονται ευνοΐκά, αφού όπως φαίνεται το δωρεάν σαββατοκύριακο και η προσπάθεια επίτευξης παγκόσμιου recor παικτών online θα μαζέψει πολύ περισσότερο κόσμο σε σχέση με πριν. Η Microsoft δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κατάσταση που βρίσκεται η Sony:

“Φυσικά και είναι κρίμα η Sony να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα, και η Microsoft δεν χαίρεται καθόλου όταν gamers δεν μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια online. Ωστόσο περιμένουμε το online network της Microsoft να σημειώσει αύξηση της κίνησης απο τους χρήστες που διαθέτουν και τα δύο συστήματα. Το να μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια στο XBOX Live κάνει την διαφορά σε πολλούς gamers, και το XBOX Nations (δωρεάν σαββατοκύριακο XBOX Live Gold) θα τους αφησει να κάνουν αυτό που ακριβώς θέλουν.”

Εσείς μπορείτε να μπείτε στο PSN; 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.