6 Ιουνίου η Ε3 της Sony και Microsoft

Δύο απο τις μεγάλες εταιρίες έχουν ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία και ώρα που θα γίνει η δική τους παρουσίαση. Αυτή είναι η ημερομηνία που θα θυμάστε: 6 Ιουνίου

Η Microsoft θα ξεκινήσει την press conference στις 20:00 ώρα ελλάδος, και θα μας παρουσιάσει νέα παιχνίδια για το Kinect, το Gears of War 3 και κλασσικά το νέο Call of Duty όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις, οι οποίες θα παραμείνουν κρυφές μέχρι εκείνη την ώρα όπως γίνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις

Η παρουσίαση της Sony γίνεται λίγες ώρες μετά αυτής της Microsoft, και συγκεκριμένα στις 3:00 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Η Sony συνηθίζει να μας λέει τι θα παρουσιάσει λίγες μέρες πριν, αλλά μέχρι στιγμής είμαστε σίγουροι για Uncharted 3 και Resistance 3. 

Όπως και κάθε χρονιά, το xgamers σας κρατά ενήμερους με όλες τις ανακοινώσεις που γίνονται, ενώ θα υπάρξει και live streaming απο ιστοσελίδες του εξωτερικού (gametrailers, gamesport κλπ)

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.