Sharemyapps : Μοιραστείτε τις εφαρμογές σας

sharemyappsΑν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές με τους φίλους σας, η ομάδα του angroid.info(εγώ δηλαδή) σας έχει πρόταση! Share My apps!

To Sharemyapps, είναι μια περιορισμένων δυνατοτήτων εφαρμογών. Πολύ περιορισμένων. Για την ακρίβεια το μόνο που κάνει, είναι να στέλνει με ότι τρόπο είναι διαθέσιμος από το κινητό σας, τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει, στους φίλους σας.
Για να γίνω πιο ακριβής, το πρόγραμμα δεν στέλνει τα .apk , αλλα τα market links για να τα κατεβάσουν οσοι τα λάβουν από εκεί.

Κατά την εκκίνηση του το Sharemyapps, δημιουργεί μια λίστα από τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στην συσκευή σας. Από εκεί και πέρα έχετε τη δυνατότητα να στείλετε ολόκληρη τη λίστα, ορισμένα προγράμματα από αυτά, ή ακόμα και μεμονομένες εφαρμογές  με όσους τρόπους σας παρέχει η συσκευη σας.

Στην δική μου περίπτωση είχα επιλογή μέσω mail, QR Code, ColorNote,Facebook,SMS,Wordpress ή και να τα αντιγράψω στο Clipboard και από εκεί και πέρα να χρησιμοποιήσω τη λίστα όπως θέλω και αγαπώ.

sharemyapps sharemyapps sharemyapps

Όπως βλέπετε δεν είναι κάτι επαναστατικό, αλλα είναι πολύ χρήσιμο, για να απαντήσετε στο «αααα τι ωραίο είναι αυτό;; πως το κάνεις;;». Αρκεί ο ερωτών να έχει android :P

[app]com.mattlary.shareMyApps[/app]
H εφαρμογή είναι δωρεάν

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!