Στα ρεκόρ Guinness το Kinect ως η συσκευή με τον υψηλότερο ρυθμό πωλήσεων

Τα Guinness World Records επιβεβαίωσαν ότι ο αισθητήρας Kinect της Microsoft πουλάει πιο γρήγορα και από το iPhone και το iPad: Είναι η συσκευή με τον υψηλότερο ρυθμό πωλήσεων που έχει καταγραφεί ως σήμερα, ο οποίος ανέρχεται στα δέκα εκατομμύρια κομμάτια σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

Το Kinect, ένα περιφερειακό για το Xbox 360 που αναγνωρίζει τις κινήσεις και τις φωνητικές εντολές του χρήστη, προσπερνά με διαφορά την αντίστοιχη πρόταση της Sony, το χειριστήριο Move για το PlayStation 3.

To γκάτζετ της Microsoft πέτυχε πωλήσεις δύο εκατομμυρίων μονάδων το πρώτο δίμηνο μετά το ντεμπούτο του το Νοέμβριο, ενώ το Move περιορίστηκε στις 4,1 εκατομμύρια μονάδες τις πρώτες εξήντα μέρες μετά την άφιξή του τον Σεπτέμβριο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι καμία άλλη ηλεκτρονική συσκευή για καταναλωτές δεν σημείωσε ταχύτερες πωλήσεις σε χρονικό περιθώριο 60 ημερών» ανακοίνωσε ο Γκαζ Ντέιβις, υπεύθυνος για τα ρεκόρ παιχνιδιών στα Guinness World Records.

Από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου, η Microsoft πουλούσε κατά μέσο όρο 133.333 Kinect την ημέρα.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία, πάντως, τα κέρδη της εταιρείας στο τελευταίο τρίμηνο του 2010 περιορίστηκαν στα 6,63 δισ. δολάρια, σημειώνοντας μικρή πτώση σε σχέση με τα 6,66 δισ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!