Ίσως τελικά να μην θέλετε να αγοράσετε το Crysis 2 στο PS3..

Είναι ασυνήθιστο να είμαστε τόσο κοντά σε κυκλοφορία του παιχνιδιού και να κυκλοφορούν βίντεο τις τελευταίες μέρες πριν έρθει στα μαγαζιά.. Μία απο αυτές τις περιπτώσεις είναι και το Crysis 2 στο PS3. Το IGN.com ήταν στην GDC, έπαιξε την έκδοση του PS3 και μεταφέρει ορισμένα δυσάρεστα νέα για τους κατόχους PS3 και υποψήφιους αγοραστές του Crysis 2.

“Οι επιδόσεις της έκδοσης του PS3 είναι αρκετά απογοητευτικές.. Το framerate είναι συνήθως χαμηλό και ασταθές. Υπάρχουν παντού “οδοντωτές” γραμμές (jaggies δηλαδή εξαιτίας του χαμηλού Anti aliasing) και οι σκιές είναι κακές. Υπάρχει μια καταχνιά στα γραφικά που είναι αντίθετο στον οπτικό τομέα των “ναυαρχίδων” της κονσόλας, ενώ ακόμα χειρότερα το κακό framerate έχει επιπτώσεις και στην απόκριση του χειριστηρίου!”

Κλείνοντας ανέφερε ότι τις ίδιες εντυπώσεις είχε και ένας άλλος του IGN, αλλά είχε ελπίδες πως το τελικό προϊόν θα είναι καλύτερο. Για άλλη μία φορά η καταλληλότερη πλατφόρμα για το Crysis κρίνεται το PC. Μη ξεχνάτε ότι το demo στο PS3 κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου, ενώ κυκλοφορεί απο σήμερα για XBOX και PC.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.