Περισσότερα απο 500 αυτοκίνητα στο νέο Forza

forza motorsport
Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό οτι το Forza Motorsport 4 θα υποστηρίζει και το Kinect σαν μέθοδο χειρισμού. Μια ερεύνα αγοράς που διεύερευσε φαίνεται οτι αποκαλύπτει μερικά απο τα χαρακτηριστικά του χειρισμού (και όχι μόνο)του νέου παιχνιδιού.

Η ερεύνα που στάλθηκε στο Kotaku απο ανώνυμη πηγη, ζητάει απο το κοινό να εκφέρει άποψη για μερικές δνατότητες.

“Με τη χρήση του Kinect οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το head Tracking για να κρυφοκοιτάξουν σε μια γωνία, ή τη φωνή τους για να αποκτήσουν πρόσβαση και να περιηγηθούν στο μενού του παιχνιδιού.

“Οι πιο Casual Gamers,μπορείτε να οδηγήσετε ενάντια στους φίλους σας, απλά κρατώντας τα χέρια σας στη θέση “10 και 10″”

Για τους πιο hardcore racer fans η έρευνα αποκαλύπτεο οτι το Forza 4 θα είναι το “πιο όμορφο παιχνίδι για το 2011, με την πιστότητα των γραφικών να είναι 10 φορές μεγαλύτερη απο την προηγούμενη έκδοση, συμπεριλαμβανομένου και νεών μοντέλων σκίασης και φωτισμού.

Επίσης στην έρευνα αναφέρεται και ένα νέο expert mode χωρις βοηθήματα ενω το παιχνίδι θα έχει περισσότερα απο 500 αυτοκίνητα, απο 80 διαφορετικούς κατασκευαστές.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!