1000$ για να γλιτώσει το Ban στο WoW!


Αν νομίζετε οτι τα φακελάκια περιορίζονται μόνο στο δημόσιο και στα νοσοκομεία, το WoW και οι καμένοι του ακόλουθοι μας αποδυκνείουν ακόμα μια φορά, πόσο λάθος κάνουμε.
Ένας συνδρομητής του WoW λοιπόν δήλωστε ανοιχτά και ωραία οτι θα δώσει ανώνυμα 1000 δολλάρια σε όποιον admin του παιχνιδιού του αφαιρέσει το ban στο λογαριασμό.

Ο λογαριασμός μου στο WoW έχει ban απο χθές κατα τη διάρκεια του Archaelogy Ban Wave. Δεν ήμουν Gold Farmer και ποτέ δεν αγόρασα ή πούλησα gold, απλά χρησιμοποίησα bot για το Archaelogy γιατι είναι ένα πολύ βαρετό Profession.
Ζητάω απο έναν WoW Account Admin να αφαιρέσει το ban για το User μου με αντάλλαγμα 1000 δολλάρια. Χωρίς ερωτήσεις και πολλά πολλά, η ανωνυμία σας είναι εξασφαλισμένη.

Είναι μια σοβαρή πρόταση. Μπορώ να σας δώσω τα λεφτά χέρι χέρι, μέσω paypal σαν δώρο, να αφήσω έναν φάκελο κάτω απο ένα δέντρο ή οπως αλλιώς θέλετε. Θα πάρετε σίγουρα τα χρήματα σας, αν μου επιστρέψετε το λογαριασμό μου.

Και αναρωτιέμαι εγώ.. Τι είναι πιο τραγικό; Οτι λέει οτι θα δώσει 1000$ για να του ξεκλειδώσουν το WoW ή οτι είμαι σχεδόν σίγουρος οτι πραγματικά θα το κάνει;;

Λέτε να τα καταφέρει;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!