Χρόνια Πολλά Zelda

21 Φεβρουαρίου 1986. Εκείνη ήταν η μέρα που η αγορά των videogames υποδεχόταν ένα νέο franchise το οποίο θα άλλαζε για πάντα την εικόνα των παιχνιδιών. Ένα απο τα διασημότερα παιχνίδια της σειράς ήταν, είναι και θα είναι το Ocarina of Time του Nintendo 64, το οποίο κρατάει μέχρι σήμερα την κορυφαία θέση του metacritic με την ασύλληπτη βαθμολογία του 99 στα 100 (το παιχνίδι με την μεγαλύτερη βαθμολογία της γενιάς κονσόλων που διανύουμε είναι το GTA 4 με 98).

Το 2011 περιμένουμε δύο πανέμορφα παιχνίδια, άξια των προηγούμενων. Απο την μία έχουμε το Skyward Sword για το οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα και κυρίως για τον χειρισμό του, και το 3D remake του Ocarina of Time για την ερχόμενη φορητή της Nintendo, 3DS. Χρόνια πολλά Link, και για άλλη μία φορά ευχαριστούμε τον κύριο Miyamoto που συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικά παιχνίδια στον χώρο.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.