WhatsApp:Η επικοινωνία δωρεάν

whatsappΟταν η Apple παρουσίασε το Facetime πολλοί έπεσαν απο τον ουρανό: “ΟΥΑΟΥ!επικοινωνία δωρεάν! Πάρτα τώρα Vodafone/Cosmote/Wind, ο τσάμπας ζει και μας αφήνει την κληρονομία του.”
Το WhatsApp κάνει ένα βήμα πίσω και ένα εμπρός. Βγάλτε τις Videoκλήσεις και βάλτε sms, και διπλα στο iPhone βάλτε Android,BlackBerry και Symbian!

To WhatsApp σας επιτρέπει να ανταλλάζετε εντελώς δωρέαν μηνύματα κειμένου με όσους φίλους σας έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή. Η υπηρεσία είναι πρακτικα΄τσαμπά, αφού για τα μηνύματα δε χρησιμοποιείτε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας, αλλα το Wi-Fi ή το 3G.

Αυτο καθεαυτό δεν είναι τόσο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό, τα πράγματα όμως γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα, οταν συνδιάσετε την παραπάνω λειτουργία με υποστήριξη ολων των “εμπορικών” λειτουργικων σε κινητά τηλέφωνα(εκτος απο τα Windows Mobile 7).
Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τους φίλους σας, ανεξάρτητα με το αν αυτοί έχουν Android, BlackBerry, iOS ή Symbian.

whatsapp settings whatsapp Contacts Whatsapp message
Κατα την πρώτη χρήση του προγραμματος θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας, αριθμός που θα συνδεθεί με το λογαριασμό σας. Έτσι όσοι φιλοι σας, έχουν ήδη εγκατεστημένο το WhatsApp και έχουν το αριθμό σας, στις επαφές τους, θα εμφανιστεί αμέσως το ονομά σας στις συσκευές τους για επικοινωνία μέσω του προγράμματος. Καλο ειναι επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “πρόσκλησης” των φίλων σας, για να ενημερωθούν για την εφαρμογή όσοι δεν τον ξέρουν, και να μεγαλώσει ο κύκλος του “Τσάμπα”.

Εκτός απο μηνύματα, ανάμεσα στα iOS, Android και Blackberry μπορείτε να στείλετε και αρχεία εικόνας, ήχου, βίντεο, επαφές ή και το που βρίσκεστε στο χάρτη με τη βοήθεια του GPS!

To WhatsApp είναι εντελώς δωρεάν για τον πρώτο χρόνο, και απο εκεί και μετά η χρέωση είναι 2 δολλάρια το χρόνο(ελάτε τσάμπα σχεδόν είναι μη στραβώνετε!)

Αν έχετε στα περισσότερα σημεία που βρίσκεστε Wi-Fi ή μεγάλο πακέτο για 3G Internet τότε το WhatsApp είναι μια πολυ,πολυ,πολυ,πολυ( μα πολύ) χρήσιμη εφαρμογή, για εσας και τους φίλους σας, για συνεχή επικοινωνία.

Κατεβάστε το μέσω του Webmarket

ή σκανάρετε:

[android]market://search?q=pname:com.whatsapp[/android]

Επίσημη σελίδα του WhatsApp

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!