Twitter για Android

H Εφαρμογή του Twitter για τα Android έλαβε χθες μια ωραιότατη αναβάθμιση, και με την ευκαιρία το προσθέτω και εγώ στο Angroid, αφού πλέον είναι λειτουργικό.

Και εξηγούμε: στην νέα έκδοση του προγράμματος, οι δημιουργοί της εφαρμογής αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τα φρου-φρου και αρώματα, και να κάνουν αυτό που πρέπει. Να μας προσφέρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κόμμάτι της λειτουργικότητας της υπηρεσίας του Twitter στις οθόνες των κινητών μας.

Η πρώτη αλλαγή που θα παρατηρήσετε είναι ότι το αρχικό μενού, πήγε στον αγύριστο, και όταν ανοίγετε την εφαρμογή το πρώτο πράγμα που βλέπετε, είναι αυτό που θέλετε..Το Timeline!

twitter android αλλαγές twitter android twitter android νεο μήνυμα

Επίσης συννεφάκια και πουλάκια έδωσαν τη θέση τους σε μια πιο «σπαρτιατική» σχεδίαση, που μπορεί να μην είναι τόσο χαρούμενη αλλα σίγουρα είναι πολύ πιο λειτουργικό.
Και από θέμα ταχύτητας τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού το lag στο timeline(προσωπικά τουλάχιστον είχα ένα αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα) έχει εξαφανιστεί, και πλέον όλα λειτουργούν απρόσκοπτα.

Δύο ακόμα νέες δυνατότητες είναι η προβολή tweets ακόμα και χωρίς να εισέλθετε με το λογαριασμό σας , και η νέα αναζήτηση η οποία σας επιτρέπει να ψάξετε και τις επαφές σας από τη συσκευή σας.

http://www.youtube.com/watch?v=rIpD7hfffQo

[android]market://details?id=com.twitter.android[/android]

ή

Κατεβάστε το απο το WebMarket

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!