Superleague Mobile: To ελληνικό πρωτάθλημα στα χέρια σας.

superleague MobileΕίτε είστε κάφροι, είτε προπονητές του καναπέ, είτε απλοί φίλαθλοι, σας έχω μια εφαρμογή που σίγουρα δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους! SuperLeague Mobile!
Η εφαρμογή είναι δημιουργημένη απο τον “δικό μας” Γιώργο Γαλύφο και ήταν η νικήτρια στο HTC Greek Developers Challenge που έγινε πριν λίγους μήνες.

Το Superleague Mobile κάνει αυτο ακριβώς που δηλώνει το όνομα του. Είναι μια “σύνοψη” της μέχρι τώρα εξέλιξης του Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλα και τους ερχόμενους αγώνες.

Μέσα απο την εφαρμογή μπορείτε να δείτε τη τρέχουσα βαθμολογία του πρωταθλήματος αναλυτικά, με τις νίκες-ήττες-ισοπαλίες, αλλα και τα πόσα γκόλ έχουν ενεργητικό και παθητικό οι ομάδες.

Εκτός της βαθμολογίας υπάρχει και πλήρες πρόγραμμα των αγωνιστικών, με τις ημερομηνίες και τα αποτελέσματα των περασμένων αγωνιστικών. Για τις αγωνιστικές που δεν έχουν παιχτεί ακόμα, τη θέση του αποτελέσματος παίρνει το κανάλι που θα προβάλει τον αγώνα(Τρομερά βολικό).
Αν σας ενδιαφέρει κάποιος απο τους αγώνες, μπορείτε να προσθέτε μια ειδοποίηση στο ημερολόγιο του κινητού σας, για να σας τον υπενθυμίσει και να μην τον χάσετε.

superleague Mobile superleague Mobilesuperleague Mobile

Στην τελευταία έκδοση του προγράμματος υπάρχουν πλέον και Live Scores των αγώνων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οταν κάποιος αγώνας έχει ξεκινήσει, διπλα στην επιλογή “Προγραμμα/αποτελέσματα” εμφανίζετε η ένδειξη live που σημαίνει οτι μπορείτε να δείτε Score αγώνων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αν σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη ομάδα(που είναι το στάνταρ) μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της, ποιοι αγώνες ακολουθούν και με ποιους αντιπάλους, καθώς και τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα. Εκτός αυτών μπορείτε μέσω του προγράμματος, να επισκευθείτε της επίσημη ιστιοσελίδα της κάθε ομάδας, να παρακολουθήσετε σχετικά βίντεο με αυτή στο Youtube, ακόμα και να έρθετε σε επικοινωνία, μέσω E-mail, η με κλήση στο τμήμα εισιτηρίων της!

Τέλος η εφαρμογή σας προσφέρει μια πλήρη λίστα ολων των σταδίων που φιλοξενούν αγώνες της Superleague. Μπορείτε να δείτε τους αγώνες που έχουν λάβει χώρα στο κάθε στάδιο καθώς και να δείτε στο χάρτη που βρίσκετε, σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα.

Το Superleague Mobile είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή, με μόνο ψεγάδι οτι πρέπει να βρίσκεστε συνεχώς online για να την χρησιμοποιήσετε. Θα μπορούσε τουλάχιστον το πρόγραμμα και η βαθμολογία απο την τελευταία χρήση του προγράμματος να είναι διαθέσιμη και offline.

Ακόμα μια καλή προσθήκη θα ήταν η προβολή των κορακιών που θα σφυρίζουν κάθε παιχνίδι, για να ετοιμάζουμε τα γιαούρτια, αλλα ο ορισμός γίνεται λίγα 24ώρα πριν τους αγώνες, και θα ήταν αρκετά δύσκολο(φαντάζομαι!)

Τέλος θα ήθελα ένα manual edit στη βαθμολογία.. Να δώ την Αεκάρα πρώτη, και ας είναι και με Cheat! :P

superleague Mobilesuperleague Mobilesuperleague Mobilesuperleague Mobile

[spoiler effect=”slide” show=”Permissions”]fine (GPS) location
coarse (network-based) location
full Internet access
Add or modify calendar events and send email to guests[/spoiler]

[android]http://market.android.com/details?id=com.arcadewireless.superleague_mobile[/android]

ή

Κατεβάστε το απο το Webmarket


[Επίσημη σελίδα του Superleague Mobile]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!