Οδηγός: Signed 6.20 ΤΝ-C και Prometheus Iso Loader

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκαν τα Master Keys του PSP, η υπόθεση homebrew έγινε πολύ πιο εύκολη. Ξεχάστε πανδώρες κτλ αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτος ο οδηγός και μια κάρτα μνήμης. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Τι θα χρειαστούμε;

  • Ένα PSP/PSP Go με Firmware 6.20 ή μικρότερο
  • Μια κάρτα μνήμης
  • Την CF 6.20 TN-C
  • Τον Prometheus ISO Loader αν θέλετε να φορτώνετε τα Backup σας.

Και ξεκινάμε.

Αναβάθμιση

Οσοι είστε ήδη σε 6.20 προσπεράστε αυτό το βήμα. Οσοι δεν είστε, το TN-C χρειάζετε την official Firmware 6.20 για να τρέξει οπότε θα πρέπει να αναβαθμίσουμε σε 6.20 για να γίνει αυτό πρέπει να :

*Κατεβάσετε την Official firmware 6.20
* Δημιουργήστε ένα φάκελο UPDATE(με κεφαλαία) μέσα στο PSP/GAME της κάρτας μνήμης σας και βάλτε μέσα το Eboot.pbp που υπάρχει στο αρχείο που κατεβάσατε.
*Βγείτε στο XMB και στη λίστα των παιχνιδιών θα υπάρχει το UPDATE TO 6.20. Βεβαιωθείτε ότι το PSP σας έχει πάνω από το 75% της μπαταρίας του φορτισμένο και τρέξτε το. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και σε 2-3 λεπτάκια θα είστε έτοιμοι.

CF 6.20 TN-C

*Κάντε Extract το φάκελο TN_HEN που υπαρχει στο αρχείο της TN-C που κατεβάσατε στο PSP/GAME της κάρτας μνήμης σας.
*Βγείτε στο XMB και στη λίστα με τα παιχνίδια θα υπάρχει το TN-C, τρέξτε το, και σε λίγα δευτερόλεπτα θα επιστρέψει στο XMB με το firmware σας πλέον να είναι 6.20 TN-C
*Σε αυτό το σημείο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οσα Homebrew θέλετε αφού θα τα τρέχει κανονικά. Δεν μπορείτε να τρέξετε όμως οσα απαιτούν πρόσβαση στο kernel, αρα αν κάποιο δεν σας τρέχει, δεν υπάρχει λύση. Αν θέλετε να παίξετε και τα Backup σας, πρέπει να εγκαταστήσετε και τον Prometheus ISO Loader

Prometheus ISO Loader

*Αφου κατεβάσετε τον Loader κάντε Extract το φάκελο Prometheus_Iso_loader στο PSP/GAME της κάρτας μνήμης σας(που αλλού;)
*Βγείτε στο XMB και τρέξτε το Prometheus Iso Loader. Θα εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη με επιλογές για να τρέξετε ένα iso, να κάνετε refresh τη λίστα κτλ
*Για να εμφανιστούν τα backup σας, δημιουργήστε ένα φάκελο ISO στην κάρτα μνήμης σας, και βάλτε εκει μέσα οσα παιχνίδια θέλετε σε μορφή ISO και CSO. Τώρα όταν ανοίγεται το Prometheus Loader θα εμφανίζονται στη λίστα.

Εδώ να σας πώ ότι η TN-C χάνεται όταν κλείσετε το PSP σας, και θα πρέπει να την ξανατρέξετε όταν το ανοίγετε, ή απλά να το αφήνετε σε Standby και να μην το κλείνετε τελείως. Όπως και να έχει είναι πολύ γρήγορη διαδικασία οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτά τα ολίγα Ladies & Gentlemen. Καλή διασκέδαση.

Σχόλια και ερωτήσεις δεκτά

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!