“Πάγο” στο Guitar Hero απο την Activision;

guitar Hero
Η Activision μετακίνησε αρκετούς απο τους Developers απο την Freestyle Games βάζοντας έτσι σε “πάγο” την ανάπτυξη του Guitar Hero. To μουσικό παιχνίδι, είναι το δευτερο που αντιμετωπίζει προβλήματα για την Activision αφού το True Crime, οπως φημολογείτε πολύ έντονα, οδέυει στην ακύρωση(αν δεν έχει ακυρωθεί και επίσημα ήδη)

Απο τον περασμένο Δεκέμβριο Ο CEO της Activision, Eric Hirshberg δήλωσε οτι το Guitar Hero αλλα και το είδος των μουσικών παιχνιδιών γενικά έχει πολύ χαμηλότερες πωλήσεις απο τα αναμενόμενα ειδικά με το Warriors Of rock.

“Δεν είναι μυστικό οτι το Guitar Hero, οπως και το Rock Band αλλα και όλη η κατηγορία, δεν έχουν την ίδια “πέραση” τώρα πλέον, οπως τα πρώτα χρόνια που κυκλοφόρησαν.
Παρόλα αυτά θα ήταν χαζό εκ μέρους μας να παρατήσουμε το Brand του Guitar Hero, αφού είναι πασίγνωστο, και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για εξέλιξη.”

“Νομίζω οτι ο μόνος δρόμος για την ανανέωση του είδους, είναι μέσω της καινοτομίας.” Συνέχισε ο κ.Hirshberg. H βασική ιδέα του Guitar Hero, είναι οτι όλοι έχουμε έναν rock star μέσα μας. Και είναι κάτι που όλοι έχουμε κάνει, είτε τραγουδώντας στην βούρτσα, είτε χρησιμοποιώντας την ρακέτα του τέννις για κιθάρα.”[…]

“Νομίζω οτι η καρδιά του Guitar Hero έχει ακόμα πολλά να δώσει. Απλά έχω την εντύπωση οτι πρέπει να αναπροσαρμόσουμε την εμπειρία για τους παίκτες και να καινοτομήσουμε. Ηρθε η ώρα να βρούμε τον τρόπο για να  παρουσιάσουμε το επόμενο επίπεδο σε αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Η Activision έχει επιβεβαιώσει οτι η σειρά θα επιστρέψει μέσα στο 2011.

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!