PSP: Εγκατάσταση Signed 6.35 PRO και Prometheus ISO loader


Αν έχετε εγκαταστήσει Official Firmware μεγαλύτερη από 6.20 και η ΤΝ-C δε κάνει για σας πλέον υπάρχει λύση. 6.35 PRO HEN. Και η PRO είναι Signed, αρα δε χρειάζεστε κάποιο κόλπο για να τρέξει. Απλά την τρέχετε!

Τι θαχρειαστούμε;

  • Ένα PSP/PSP Go με Firmware 6.35 ή μικρότερο
  • Μια κάρτα μνήμης
  • Το 6.35 Pro HEN
  • Τον Prometheus ISO Loader αν θέλετε να φορτώνετε τα Backup σας.

Και ξεκινάμε.
Σημείωση: Οπου αναφέρω κάρτα μνήμης παρακάτω, στο PSP GO εννοώ την εσωτερική μνήμη.

Αναβάθμιση
Οσοι είστε ήδη σε 6.35 προσπεράστε αυτό το βήμα. Οσοι δεν είστε, η 6.35 pro όπως προδίδει και το ονομά της χρειάζετε την official Firmware 6.35 για να τρέξει οπότε θα πρέπει να αναβαθμίσουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να :

*Κατεβάσετε την Official firmware 6.35 [για PSP X000 ] [για PSP Go ]Δημιουργήστε ένα φάκελο UPDATE(με κεφαλαία) μέσα στο PSP/GAME της κάρτας μνήμης σας και βάλτε μέσα το Eboot.pbp που υπάρχει στο αρχείο που κατεβάσατε.

*Βγείτε στο XMB και στη λίστα των παιχνιδιών θα υπάρχει το UPDATE TO 6.35. Βεβαιωθείτε ότι το PSP σας έχει πάνω από το 75% της μπαταρίας του φορτισμένο και τρέξτε το. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και σε 2-3 λεπτάκια θα είστε έτοιμοι.

CF 6.35 PRO
*Κάντε Extract το αρχειο eboot.pbp που υπαρχει στο αρχείο κατεβάσατε στο PSP/GAME/PRO της κάρτας μνήμης σας.(τον φάκελο pro τον δημιουργείτε εσείς, μπορείτε να του δώσετε οποιο ονομα θέλετε, αρκεί να μην έχει κενά)

*Βγείτε στο XMB και στη λίστα με τα παιχνίδια θα υπάρχει το CF 6.35, τρέξτε το, και σε λίγα δευτερόλεπτα θα επιστρέψει στο XMB με το firmware σας πλέον να είναι 6.35 PRO

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οσα Homebrew θέλετε αφού θα τα τρέχει κανονικά. Δεν μπορείτε να τρέξετε όμως οσα απαιτούν πρόσβαση στο kernel, αρα αν κάποιο δεν σας τρέχεια, δεν υπάρχει λύση. Αν θέλετε να παίξετε και τα Backup σας, πρέπει να εγκαταστήσετε και τον Prometheus ISO Loader

Prometheus ISO Loader
Αφου κατεβάσετε τον Loader κάντε Extract το φάκελο Prometheus_Iso_loader στο PSP/GAME της κάρτας μνήμης σας(που αλλούWink
Βγείτε στο XMB και τρέξτε το Prometheus Iso Loader. Θα εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη με επιλογές για να τρέξετε ένα iso, να κάνετε refresh τη λίστα κτλ
Για να εμφανιστούν τα backup σας, δημιουργήστε ένα φάκελο ISO στην κάρτα μνήμης σας, και βάλτε εκει μέσα οσα παιχνίδια θέλετε σε μορφή ISO και CSO. Τώρα όταν ανοίγεται το Prometheus Loader θα εμφανίζονται στη λίστα.

Ορίστε και η Compatibility List του Prometheus

Εδώ να σας πώ ότι η CF 6.35 PRO χάνεται όταν κλείσετε το PSP σας, και θα πρέπει να την ξανατρέξετε όταν το ανοίγετε, ή απλά να το αφήνετε σε Standby και να μην το κλείνετε τελείως. Όπως και να έχει είναι πολύ γρήγορη διαδικασία οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτά τα ολίγα Ladies & Gentlemen. Καλή διασκέδαση.
Σχόλια και ερωτήσεις δεκτά

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!