Μειώση τιμής έρχεται για το PS3

ps3 price dropΠάρα πολλοί από τους online Retailers τις τελευταίες μέρες, έριξαν την τιμή του Playstation 3 με το Amazon να κάνει την πιο «εντυπωσιακή» μείωση, ρίχνοντας περισσότερες από 60 λίρες την τιμή της Κονσόλας.

Εκτός του Amazon, και το Tesco(άλλο ένα Αγγλικό Online κατάστημα) πουλάει το PS3 για λιγότερα από 200 λίρες. Τελικά φαίνεται ότι όλα αυτά έχουν λόγο που γίνονται.

Η Sony φαίνεται ότι ετοιμάζει μια συνολική μείωση της τιμής για το PS3, την στιγμή που θα κυκλοφορήσει το 3DS! Με την πτώση της τιμής η Sony θα προσπαθήσει να πάρει το ενδιαφέρον των καταναλωτών από την φορητή συσκευή της Nintendo, ώστε όταν κυκλοφορήσει το NGP, το 3DS να μην έχει καταλάβει ήδη το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.
Αυτή τη στιγμή το PS3 κοστίζει περιπου 260 λίρες, και οι πηγές μιλούν για πτώση κάτω από τις 200, ενώ όταν θα κυκλοφορήσει το 3DS δεν αποκλείετε το PS3 να φτάσει και μέχρι τις 170 λίρες!

Αν λοιπόν σκέφτεστε την αγορά PS3 κάντε υπομονή για λίγες βδομάδες, και η τιμή του θα πέσει αρκετά, ώστε να το αποκτήσετε.

Μετά από αυτό, φαντάζομαι ότι το NGP δύσκολα θα ξεπεράσει τα 250 ευρώ όταν κυκλοφορήσει!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!