Ακυρώθηκε το Mirror’s Edge 2!


Η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Mirror’s Edge 2 ακυρώνεται και δε θα δεί το φώς της ημέρας, αφού η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει σταματήσει από τα πρώτα στάδια, λόγω του ότι τα πρώτα πρωτότυπα ήταν απογοητευτικά.

Μιλώντας στο Press 2 Play, o Patrick Soderlund της Sony, δήλωσε ότι πραγματικά συμπαθούσε αρκετά τη σειρά, αλλα έπρεπε να λάβουν υπόψιν τους,  και τις πολύ χαμηλές πωλήσεις του πρώτου παιχνιδιού.

«Παρουσιάστηκε ένα πρωτότυπο στην EA, αλλα απορρίφθηκε αμέσως. Το Project έχει ακυρωθεί και η DICE δουλεύει πλέον σε κάτι καινούργιο

Το Sequel του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί από το 2008 μαζί με αυτό του Dead Space, και ενώ και τα 2 είχαν αρκετά χαμηλές πωλήσεις, το Dead Space 2 κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες.

Παρόλο που οι πωλήσεις ήταν πολύ χαμηλές, τα Reviews του Mirror’s Edge ήταν πολύ καλά, και ένα ξεχωριστό παιχνίδι φαίνεται ότι θα μείνει χωρίς συνέχεια.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!