Λεπτομέρειες για το Forza 4

Σήμερα, η Turn10 αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το ερχόμενο παιχνίδι της σειράς Forza. Αρχικά, ειπώθηκε ότι η ομάδα έχει νοικιάσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ορισμένες πίστες που θα υπάρχουν στο παιχνίδι, ώστε να μην εμφανιστούν σε αντίστοιχα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, μέσω συστημάτων GPS έχουν καταφέρει να αναπαραστήσουν κάθε μικρή ανωμαλία του οδοστρώματος, ενώ έγινε ειδική συνεργασία με την εταιρία ελαστικών Pirelli θέλοντας το Forza 4 να είναι ακόμη πιο αληθοφανές σχετικά με την φθορά και την συμπεριφορά των ελαστικών σε ορισμένες συνθήκες. Επίσης, ανακοινώθηκε και το ειδικό mode που χρησιμοποιεί το Kinect. Όμοια με το αντίστοιχο που παρουσιάστηκε στην περασμένη Ε3, ο χρήστης θα μπορεί να κινείται γύρω απο το αυτοκίνητο και να μελετάν την παραμικρή λεπτομέρεια στο εξωτερικό του αλλά και στο εσωτερικό του.

Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έγινε γνωστή, ενώ ξέρουμε ότι κυκλοφορεί κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Το Forza 4 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο XBOX 360

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.