Πάμε στοίχημα απο το Android!

Αν είστε από αυτούς που ασχολούνται με το Πάμε Στοίχημα, τότε έχω μια εφαρμογή που σίγουρα σας ενδιαφέρει.

Η εν λόγω εφαρμογή, με όνομα «Στοίχημα»(δεν το περιμένατε αυτό!) δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του HTC Greek Android Developer Challenge, από τον Ιωάννη Παπαδάκη.

To Στοίχημα προβάλει ολο το κουπόνι του εβδομαδιαίου στοιχήματος στη συσκευή σας, μαζί με τις αποδόσεις. Μάλιστα η λήψη γίνεται στην κάρτα μνήμης, και έτσι μόνο μια φορά είναι αρκετή για να το βλέπετε ακόμα και Offline.

H εφαρμογή έχει και έναν χρήσιμο υπολογιστή, που σας δίνει τα κέρδη σας, σε περίπτωση που κερδίσετε, ανάλογα με τα παιχνίδια που έχετε επιλέξει, αλλα και το ποσό που σκοπεύετε να παίξετε.

Μάλιστα σε όσους αγώνες είναι διαθέσιμα η εφαρμογή παρουσιάζει και τα όλα τα ειδικά στοιχήματα που έχει δώσει ο ΟΠΑΠ μαζί με τις αποδόσεις τους(Ημίχρονο-τελικό, ακριβές σκορ,Over,Under κ.α.) .

Stoixima Stoixima Stoixima

Τέλος ακόμα και αν δεν είστε φαν του στοιχήματος, σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη η εφαρμογή, αφού εμφανίζει και Live Scores ολων των αγώνων του κουπονιού με το αποτέλεσμα του ημιχρόνου αλλα και το τελικό.

[app]com.stoixima[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!