Το Blogger στο Android.

Σε οσους blogάρεται κάτω απο την προστασία της μαμάς Google, και χρησιμοποιείτε το Blogger, ειμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, οτι η Google θυμήθηκε μετά απο τόσα χρόνια οτι είναι κάτοχος του blogger και του android, και αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τη διαχείριση του Blog σας, μέσω της android συσκευής σας.

Το Interface της εφαρμογής είναι λιτο, ενώ έχει ολα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εμπλουτίζετε το blog σας, ακόμα και εν κινήσει.

Ενα απο τα θετικά στοιχεία του, είναι η δυνατότητα να προσθέσετε μια φωτογραφία στο Post σας(αλλωστε μόνο φωτογραφίες επιτρέπετε και κείμενο) που έχετε τραβήξει απο την κάμερα σας. Αν δείτε λοιπον κάτι ενδιαφέρον στο δρόμο, ανοίγετε το Blogger app, τραβάτε τη φωτογραφία, σχολίαζετε και έτοιμοι!

blogger android blogger android

Δυστυχώς αυτή ειναι και η μόνη λειτουργια της εφαρμογής, αφού δεν σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα υπόλοιπα post του Blog, ούτε να διαβάσετε σχόλια και τα λοιπά, αλλα αρχή είναι ακόμα, ελπίζουμε οτι η Google θα προσθέσει αρκετές ακόμα δυνατότητες.

Αν είστε κάτοχος παραπάνω απο ενός blog, δε χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού το Blogger για το android σας, υποστηρίζει περισσότερους απο έναν λογαριασμούς

Τέλος δυστυχώς η συσκευή απαιτεί Android 2.1 και πάνω για να τρέξει, για αυτό αν είστε ένας απο τους ελάχιστους που δεν έχουν αναβαθμιση σε Eclair, λυπάμε, αλλα για εσάς δεν έχει!

Κατεβάστε το μέσω του Web-Market

ή Κλασσικά:

[android]market://search%3Fq%3Dpname:com.google.android.apps.blogger[/android]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!