Και ο τίτλος αυτου: NGP(με φωτογραφιες!)


Και οπως ηταν αναμενόμενο σήμερα πρωί πρωί η Sony παρουσίασε τον διάδοχο του PSP! Για την ώρα φέρει το όνομα NGP(next generation Handheld) και αν και δεν ξέρω κατα πόσο έχει την ιπποδύναμη του PS3, τα χαρακτηριστικά του είναι ακρως εντυπωσιακά. Οσοι θέλετε και φώτογραφίες, τρέχεται στο τέλος του θέματος!

Απο hardware, έχουμε και λέμε:
CPU: Τετραπύρηνος(!!) ARM® Cortex™-A9
GPU: SGX543MP4+
Μέγεθος 182 X 18.6 X 83.5(πλάτος x υψος X πάχος)
Οθόνη: 5″ αναλυσης 960X544 16:9 τεχνολογίας OLED. 16.000.000 χρώματα.
TouchPads:Οθόνη με υποστήριξη Multitouch μπροστά, και pad με υποστήριξη multitouch πίσω.
Κάμερες: Εμπρός και πίσω, χωρίς άλλες λεπτομέρειες
Αισθητήρες: Six-axis motion Sensing system(γυροσκόπιο τριών αξόνων,επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων) και πυξίδα επίσης τριών αξόνων
Εξτρα: Ενσωματωμένο GPS και WiFi location Support

Συνδεσιμότητα: 3G, WiFi IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR

Πλήκτρα:
PS Button
Κουμπί ενεργοποίησης
D-pad
Τα γνωστά πλήκτρα (τρίγωνο, τετράγωνο,κύκλος και Χ)
Shoulder Buttons
ΔΥΟ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΥΟ αναλογικοί μοχλοί
Start,Select και Volume Buttons

Τα UMD αποτελούν παρελθόν, αφού το σύστημα χρησιμοποιεί ένα είδος καρτών, με flash που θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά απο το NGP και θα είναι εγγράψιμες. Ετσι τα Savegames αλλα και τα DLC θα αποθηκεύονται απ’ευθείας στην κάρτα του παιχνιδιού!

Ενα απο τα Screeshots(θα τα δείτε παρακάτω) παρουσιάζει και Trophies στο μενού. Εκτός αυτών δυο νέες υπηρεσίες θα κάνουν ντεμπούτο. Το Livearea και το Near

Tο Livearea θα συνοδεύει ολους τους τίτλους της πλατφόρμας και οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν με τους φίλους τους. Θα υπάρχει πρόσβαση στα τελευταία νέα για το παιχνίδι απο τη Sony ή τον publisher του παιχνιδιού, ενώ θα μπορείτε να δείτε και ένα Activity log με τα achievements των φίλων σας που θα ανανεώνετε συνεχώς, με δυνατότητα να το σχολιάσετε άμεσα.

Το Near θα έρχεται προεγκατεστημένο στο σύστημα και θα σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τη παίζουν ή έπαιζαν οι φίλοι σας. ή να βρείτε νέους αντιπάλους.

Το NGP θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011, χωρίς ομως η Sony να ανακοινώσει τιμή, ή την διάρκεια της μπαταρίας τους(καυτά θέματα και τα 2)

Πάμε και για Phototherapy

http://img64.imageshack.us/img64/705/photo1dez.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/1056/photo2bcs.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/7996/photo4ad.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/4018/photo5bq.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/8311/photo6mb.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/989/photo7c.jpg

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!