Οι αναλυτές μιλούν για την τιμή του NGP


Με τη Sony να τηρεί σίγή ιχθύος για την τιμή του NGP οι αναλυτές δουλεύουν υπερωρίες για να μαντέψουν σε τι πόσα απο τα ευρώ μας θα ζητήσει η Sony για την νέα της φορητή κονσόλα.

Οταν μιλάμε για αναλυτές, πρώτος έρχεται το απόλυτο Medium! Ο γνωστός και ως “χαρτορίχτρα” Michael Pachter δήλωσε πως σύμφωνα με την άποψη του, οταν το NPG κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους, θα κοστίζει περιπου 250 δολλάρια ή 200 λίρες.

“Είναι μια πολύ εντυπωσιακή συσκευή, και η οθόνη είναι σχετικά ακριβή. Νομίζω πως η τιμή θα ειναι κάπου στα $249/€249/£199 δήλωσε ο Pachter στο Computerandvideogames. Υποθέτω οτι θα πουλήσει εξαιρετικά τον πρώτο χρόνο(στοιχηματίζει περίπου 15.000.000 κομμάτια) και απο εκει και πέρα θα εξαρτηθεί απο την ποιότητα του Software.”

Απο την άλλη, ο Colin Sebastian της Lazard Capital markets δεν είναι τόσο αισιόδοξος.
“Αν και η Sony δεν ανακοίνωσε την τιμή αν λάβουμε υπόψην τα εξαρτήματα απο τα οποία αποτελείτε, περιμένουμε μια τιμή των 299$ στην Αμερικάνικη αγορά.”

Το μόνο επίσημο σχόλιο που έχουμε μέχρι τώρα είναι απο τον Πρόεδρο της Sony Europe ο οποίος δήλωσε πως ” Η τιμή θα είναι προσιτή, και κατάλληλη για τον χώρο του φορητού gaming”

Κάπου στον χαμό που γίνεται σήμερα, διάβασα οτι αρχικά η Sony θα μπαίνει μέσα, με την κυκλοφορία του NPG όπως και συνέβαινε και με το PS3, οπότε υποθέτω πως η τιμή δεν θα είναι τόσο υψηλή ωστε να μας χαλάσει τη διάθεση!

Για μια πλήρη παρουσίαση του NGP δείτε εδώ

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!