Guinness World Records Gamer’s Edition 2011


Με την είσοδο του 2011, σειρά πήραν τα Ρεκόρ Guinness για το νέο έτος. Μέσα σε αυτά εδώ και μερικά χρόνια περιέχονται και τα ρεκόρ για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, που μάλιστα κυκλοφορούν και σε ανεξάρτητη΄έκδοση με το όνομα Guinness World Records Gamer’s Edition 2011.

Μερικά απο τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ ήταν:

* Ο 85χρονος άσος του Bowling John Bates απο το Winsconsin στις ΗΠΑ δεν είχε καμία επαφή με τα videogames μέχρι τον απρίλιο του 2009 που απέκτησε το Wii Sports. Πλέον έχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα perfect games στο Wii Sports Bowling με 2850

*Ο 9χρονος Ryota Wada απο το Tokyo έγινε ο νεότερος παίκτης που κατάφερε να αποσπάσει ΑΑΑ στο Dance Dance Revolution

*O 25χρονος Mitsugu Kikai απο το tokyo επίσης, έχει τη μεγαλύτερη συλλογή απο ενθύμια με τον Mario με 5.400 μοναδικά αντικείμενα που μαζεύει απο όταν ήταν παιδί.

*H Annie Leung απο το San Francisco ειναι το θυληκό με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο Guitar Hero 3. Η βαθμολογία της; δείτε και κλάψτε: 789.349 πόντους.

*Ο Ryan Hart είναι ο ανθρωπος με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες εναντίων ανθρώπινων αντιπάλων στο Street Fighter IV με 169 νίκες.

*Ο Chris Givern χρειάστηκε να ξοδέψει 13 ώρες, 33 λεπτά και 56 δευτερολεπτα για να κατακτήσει το ρεκόρ με το μεγαλύτερο διάστημα παιξίματος ενός Dance Game.

*Ο 87χρονος Cristopher Lee εγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Voice Actor, οταν χάρισε τη φωνή του για τη δημιουργία του Kingdom Hearts 358/2 days.

*To παιχνίδι με τις περισσότερες βρισιές είναι το Scarface, με περισσότερες απο 5.000 ακατάλληλα επιφωνήματα.

*Ένα πλήθος απο 10.490 ανθρώπους στην Μαδρίτη, έγιναν οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν πάρει μέρος σε ένα Karaoke video game.

*To Farmville ήταν το πιο διάσημο παιχνίδι του facebook με περισσότερους απο 60.000.000 ενεργούς χρήστες καθε μήνα.

*Σε ψηφοφορία που πήραν μέρος 13.000 άτομα, ο “Καλύτερος χαρακτήρας Videogames” ψηφίστηκε ο Mario, με περισσότερους απο το 10% των ψήφων. Ο Link απο το legend Of zelda ήρθε δεύτερος με τρίτο να ακολουθεί ο Master Chief. H Nintendo είχε τους περισσότερους χαρακτήρες στις πρώτη 50άδα΄με 11, η Sony εκπροσωπείτε απο 6 χαρακτήρες, ενω στη τρίτη θέση ήταν η Sega με 5.

“Ηταν άλλη μια εκπληκτική χρονια για το Gaming με απίθανα ρεκόρ να σπάνε απο παίκτες ολων των κατηγοριών. Το Gaming έχει γίνει μεγάλο κομμάτι της κουλτούρας μας και το φετινό Gamer’s Edition το αποδεικνύει.” δήλωσε ο editor της Gaming έκδοσης των ρεκόρ Gaz Deaves.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να αγοράσετε ένα αντίτυπο της Gamer’s έκδοσης απο το Amazon για μόλις 8.35 δολλάρια

Εσείς;;; Τι ρεκόρ σπάσατε φέτος;;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!