Greek Delivery

To Delivery ήταν από τις εφαρμογές που κέρδισαν της εντυπώσεις στο Greek Developer Challenge που διοργανώθηκε από την HTC. To πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από τον Ιωάννη Παπαδάκη, κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Ψυχαγωγία» , και κάνει αυτό που ακριβώς φαντάζεστε ! Σας προσφέρει όλα τα διαθέσιμα deliveries στο χέρι!

Για την ώρα το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα καταστήματα που υπάρχουν στο athensdelivery.gr και patrasdelivery.gr ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθεί και η Θεσσαλονίκη.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα καταστήματα, ανάλογα με την περιοχή, το είδος φαγητού που , ή να αναζητήσετε απευθείας καταστήματα, με το όνομα, τη διεύθυνση ή το τηλέφωνό τους. Αν θέλετε μάλιστα μπορείτε να αφήσετε το GPS να βρεί τη τοποθεσία σας, και να σας παρουσιάσει τα κοντινά καταστήματα

Εκτός από τα πλήρη στοιχεία του κάθε καταστήματος, στη διάθεση σας, είναι ο κατάλογος παραγγελιών, σε όσα καταστήματα είναι διαθέσιμος, ενώ αν και σε beta ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν κλήσεων προς επιλεγμένα καταστήματα!

[android]market://details?id=com.athensdelivery[/android]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!