Crytek, το Crysis 2 δε θα μπορούσε να δημιουργηθέι με καμία αλλη μηχανή γραφικών


Η Cry Engine είναι μια και μοναδική, σύμφωνα με τους δημιουργούς της. Μάλιστα συμφωνα με την Crytek θα μπορούσε χωρίς πρόβλημα να “τρέξει” οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι , ενώ απο την άλλη ακόμα και η νεότερη Unreal Engine, δεν έχει τη δύναμη να τροφοδοτήσει το Crysis 2.

“Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι ανταγωνιστές μας” Δήλωσε ο Yerli Cevat, CEO της Crytek.” Αυτό μπορεί να ακούγετε αλαζονικό ή αγενές, αλλα δεν ειναι αυτό που έχει σημασία. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι νομίζουμε οτι είναι το σωστό. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια μηχανή γραφικών που θα είναι η πιο παραγωγική και θα αποδειχθεί για τους designers, directors,artists,προγραμματιστές και οποιονδήποτε άλλο υπάρχει στην αλυσίδα ανάπτυξης των παιχνιδιών οσο το δυνατόν πιο αποδοτική.”

“Έχουμε αποδείξει τα τελευταία δέκα χρόνια οτι ένας απο τους λόγους που είμαστε αποτελεσματικοί αυτή τη στιγμή, αλλα και ο λόγος που το Far Cry και το Crysis αναπτύχθηκαν απο τη σχετικά απειρη ομάδα μας, είναι οτι είχαμε ρυθμο εργασίας και μεθόδους καλύτερους απο τους ανταγωνιστές μας”

“Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι οτι κοιτάμε την ανάπτυξη παιχνιδιών για κονσόλες και νομίζω οτι οι μηχανές γραφικών των ανταγωνιστών μας δε θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το Crysis 2, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Δε θέλω να πω΄οτι έχουμε την καλύτερη μηχανή γραφικών στον κόσμο ή οτι δεν υπάρχει χώρος για άλλες μηχανές. Νομίζω οτι υπάρχει αρκετός χωρός ακόμα και για πέντε νέες μηχανές γραφικών, αφού με περισσότερες απο αυτές οι σχεδιαστές θα αναγκαστούς να γίνουν πιο νεοτεριστές.

Το αν είναι ή οχι η Cryengine η καλύτερη ή οχι θα το αποφασίσει ο κόσμος που θα χρησιμοποιήσει τη μηχανή μας, αλλα μπορώ να πω με σιγουριά οτι το Crysis 2 δε θα μπορούσε να γίνει με καμία άλλη μηχανή, ενώ ολα τα παιχνίδια που δημιουργησαν οι ανταγωνιστές μας μπορούν έυκολα να δημιουργηθούν με την μηχανή της Crytek.”

Αν μη τι άλλο, αισιόδοξος και σίγουρος για τη δουλειά της ομάδας του ο κ.Cevat.
Να θυμισω οτι αυριο στο Xbox live θα υπάρχει Demo για το παιχνίδι.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!