3G και OLED οθόνη αφής στο PSP2;

psp2
Το Ιαπωνικό περιοδικό Nikkei αποκάλυψε ορισμένες νέες πληροφορίες για το PSP2.
Σύμφωνα με το περιοδικό η νέα συσκευή θα έχει υποστήριξη 3G, αλλα και μια νέα OLED οθόνη αφής αρκετά μεγαλύτερη απο οτι έχουμε δεί.

Το 3G θα δίνει τη δυνατότητα του online gaming σε οποιοδήποτε σημείο θέλουμε, όπως και το κατεβασμα παιχνιδιών, δε θα υποστηρίζει όμως κλήσεις. Για την Ιαπωνία την κάλυψη του 3G θα την αναλάβει η μεγαλύτερη εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας της χώρας, NTT DoCoMo. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το αν θα χρειάζετε συνδρομή η χρήση του 3G ή αν θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις τις κονσόλας μόνο με WiFi.
Ακόμα και αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, δύσκολα το βλέπω να εφαρμόζετε και στην Ευρώπη.

Οσο αναφορά την οθόνη το Nikkei αναφέρει οτι θα δούμε μια νέα OLED touchscreen υψηλής ανάλυσης, ενώη Sony έχει δημιουργήσει έναν νέο επεξεργαστή για να τα βγάλει πέρα με γραφικά μεγάλων αναλύσεων.

Για να δούμε.. OLED Touchscreen, 3G,δυο αναλογικοί, μια χαρά τα πας Sony. Στις 27 του μηνα θα μάθουμε αν όλα πάνε καλά αρκετά περισσότερα στοιχεία.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!