Barcode Scanner : Απαραίτητο και εύκολο

Barcode ScannerΑν είχατε το περιθώριο να εγκαταστήσετε μία εφαρμογή και μόνο στο Android σας, τότε η καλύτερη επιλογή σας, θα ήταν μάλλον το Barcode Scanner!

Με τη βοήθεια του προγράμματος αυτού μπορείτε να σκανάρετε τα barcode απο CD, βιβλία και άλλα προιόντα, για να βρείτε την τιμή του, ή να διαβάσετε κάποιο review. To σημαντικότερο όμως που προσφέρει είναι η δυνατότητα ανάγνωσης των QR Codes, για να μεταφέρεστε σε URL’s με ένα μόνο click.

Παράλληλα το Barcode Scanner σας δίνει τη δυνατότητα να κωδικοποιήσετε σε QR Codes, επαφές,διευθύνσεις,Μηνύματα κ.α ωστε να τα μεταφέρετε σε ένα άλλο κινητό, και πάλι με τη βοηθεια του Scanner
Barcode Scanner
To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το πρόγραμμα, και να κεντράρεται το QR Code ή το barcode στην οθόνη που εμφανίζετε, για να μεταφερθείτε αυτόματα στον προορισμό.

[android]market://search?q=pname:com.google.zxing.client.android[/android]
Επίσημη Σελίδα

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!