Περισσοτερες πληροφορίες και Video για το SE Xperia Arc

xperia arcΑνανεώθηκε το επίσημο blog της Sony Ericsson, δίνοντας αρκετές πληροφορίες για το πιο όμορφο android κινητό μέχρι τώρα, το Xperia Arc.

Έχουμε πλέον πληροφορίες για μερικά κομμάτια του hardware, όπως και μερικές αλλαγές στο Software της συσκευής. Πιο σημαντική το MediaScape το οποίο από εφαρμογή του λειτουργικού μετατρέπετε σε Widget media panel. Το νέο Music Player έχει 10 διαφορετικά presets  στο equalizer ενώ το Flash της κάμερας έχει 4 επιλογές: Auto,Fill Flash,Red Eye Reduction, και off.
Τέλος διαψέυστηκαν οι φήμες για έκδοση 2.4 του android, αφού σύμφωνα με τη Sony Ericsson, οι εικόνες που έκαναν την εμφάνιση τους τις προηγούμενες ημέρες, ήταν αποτέλεσμα λάθος ρυθμίσεων σε δείγματα.

Μερικές σημαντικές πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν, ήταν και :

  • Είναι εφοδιασμένο με CPU MSM8255 στο 1ghz, και GPU Andreno 205
  • Δεν έχει κάμερα στο μπροστινό μέρος
  • Εχει 2 μικρόφωνα, για μείωση εξωτερικών θορύβων σε ανοιχτούς χώρους
  • Εχει πλήρη υποστήριξη multi-touch. Μετα απο δοκιμή η οθόνη δέχεται τουλάχιστον 4 σημεία πίεσης ταυτόχρονα χώρις προβλήματα.
  • Υποστηρίζει WiFi μέχρι 802.11n

[Πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!