Νέο ρεκόρ πωλήσεων απο το World Of Warcraft:Cataclysm!


To World Of Warcraft:Cataclysm ήταν εξαρχής καταδικασμένο να πετύχει, αλλα πιθανότατα ούτε η Blizzard περίμενε τα τελικά αποτελέσματα.

Συμφωνα με τα νούμερα της Blizzard λοιπόν το νέο expansion του WOW είναι το ταχύτερο πωλημένο παιχνίδι ολων των εποχών, για το PC!

Κατα τη διάρκεια των πρώτων εικοσιτεσσάρων ωρών διάθεσης του παιχνιδιού, το Cataclysm πούλησε 3.3 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως. Το προηγούμενο expansion του παιχνιδιού, Wrath Of the Lich King είχε καταφέρει να πουλήσει 2.8 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη ημέρα.

“Έπρεπε να φέρουμε το Azeroth στο χείλος της καταστροφής για το Cataclysm, αλλα το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο expansion που φτιάξαμε μέχρι τώρα.” δήλωσε ο CEO και συνιδρυτής της Blizzard, Mike Morhaime. “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους και παλιούς παίκτες σε όλο τον κόσμο, για την καταπληκτική υποστήριξή τους και τον ενθουσιασμό τους, ενώ περιμένουμε να ακούσουμε το τι έχουν να πούν για το νέο περιεχόμενο.

Το Cataclysm είναι το πρώτο expansion του World Of Warcraft που διετέθηκε και με φυσικό μέσω αποθήκευσης αλλα και μέσω ψηφιακής διακίνησης. Αν είστε οπως και εγώ παράξενοι για το πως μοιράστικαν οι πωλήσεις ανάμεσα στις δύο μεθόδους, δυστυχώς η Blizzard δεν ανακοίνωσε πόσα αντίτυπα κατεβάστηκαν.

Παρόλη την επιτυχία του παιχνιδιού στα PC βέβαια σε γενικές πωλήσεις παρέμεινε τρίτο, μετά τα Black Ops και Fifa 11

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!