Φήμη:Παιχνίδι Uncharted για το PSP2;


Οι φήμες για το PSP2 είναι πλέον τόσο πολλές που φαίνεται οτι μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να μάθουμε τα πάντα για την επόμενη φορητή κονσόλα της Sony. Ανάμεσα στις φήμες διαρρέουν σιγά σιγά και πιθανά παιχνίδια που θα συνοδεύουν στην κυκλοφορία του την νέα κονσόλα. Ένα απο αυτά είναι το Uncharted!

Σύμφωνα με τις φήμες λοιπόν ο Nathan Drake δε θα αλλάξει μόνο ηπείρους στο Uncharted 3, αλλα ετοιμάζετε να αλλάξει και πλατφόρμα! Φαίνεται οτι η Sony δουλέυει πάνω σε ένα παιχνίδι Uncharted για το Playstation Portable 2. Οι φήμες απο ότι φαίνεται ευσταθούν λίγο ή πολύ, παρόλα αυτά παραμένουν φήμες, ενώ το PSP2 υπάρχει για την ώρα στα χαρτιά μόνο.

Τι άλλο θα θέλατε να δείτε τίτλο εκκίνησης στο PSP2? Εγώ λέω FF Portable, Tekken 7,  Metal Gear Solid (κάτι καινούργιο), αντε και κανα locoroco 3 :P:P

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!