Ο Kratos στο νέο Mortal Kombat.


Αφού ισοπέδωσε τη μισή αρχαία Ελλάδα,και σκότωσε θεούς, δαίμονες και ότι άλλο βρέθηκε στο δρόμο του, ο Kratos κάνει εμφάνιση και στο Mortal Kombat!!

H ανακοίνωση έγινε μέσω trailer που παρουσιάστηκε στα VGA 2010 που δείχνει τον Kratos να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στη σειρά.

Δυστυχώς ο Kratos όπως ανακοινώθηκε θα είναι διαθέσιμος μόνο για το Multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, για αυτό θα πρέπει να ρίξετε πολύ ιδρώτα στο multiplayer για να τον χαρείτε. Ο διευθυντής της σειράς Gd Of War, Stig Asmussen φάνηκε ενθουσιασμένος με την εξέλιξη.

“Οταν μας προσέγγισαν για να συζητήσουμε την πιθανότητα, δε χρειάστηκε και πολύ. Είμαι σίγουρος οτι οι fan και των δύο σειρών περιμένουν κάτι τέτοιο. Ο Kratos ανήκει στον κόσμο του Mortal Kombat και περιμένω με απίστευτη αγωνία το αποτέλεσμα!”

Απο την πλευρά του Mortal Kombat, ο Creative Director της NetheRealm Studios, Ed Boon επέστρεψε τα κοπλιμέντα δηλώνοντας:”Δε θα μπορούσαμε να ειμαστε πιο χαρούμενοι με την προσθήκη του Kratos στο νέο Mortal Kombat, απο τη στιγμή που πάντα πιστεύαμε οτι ταιριάζει ακριβώς στο σύμπαν μας, και δε μπορώ να περιμένω να δώ το νέο Mortal Kombat σε στερεοσκοπικό 3D που φέρνει την εμπειρία της μάχης σε άλλο επίπεδο.

Μέχρι τον Απρίλη του 2011 που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι πάρτε την είσοδο του Kratos για να κρατηθείτε

http://www.youtube.com/watch?v=S1nyf-UuUXw

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!