Οδηγός Αγοράς για τα Χριστούγεννα

Τα χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά. Δεν έχετε πάρει ακόμη δώρο πρωτοχρονιάς για τους αγαπημένους σας; Υπάρχει χρόνος!Άλλωστε αυτες τις μέρες όλα τα καταστήματα είναι ανοικτά! Δεν ξέρετε πάλι τι να πρωτοπάρετε; Το XGamers.gr σας δίνει την λύση, για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες!

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους XBOX360

Σίγουρα ένα απο τα παιχνίδια που επιβάλλεται να έχει ένας απο τους κατόχους 360, είναι το πολυκαθυστερημένο Alan Wake. Ένα πολύ ατμοσφαιρικό και με βαθιά υπόθεση παιχνίδι τρόμου. Το Alan Wake, κυκλοφόρησε τον Μάιο αποκλειστικά στο XBOX360, και πλέον μπορείτε να το βρείτε σε αρκετά χαμηλές τιμές. Το XGamers.gr βαθμολόγησε τον τίτλο με 9.5(διαβάστε το review εδώ).

Πρόταση αγοράς παρέα με το Alan Wake: Μία κάρτα πόντων για την αγορά των επιπλέον επεισοδίων απο το XBOXLive

Πριν λίγους μήνες, κυκλοφόρησε το τελευταίο Halo που δημιουργήθηκε απο την Bungie, αφού αυτή άλλαξε πλέον χέρια και συνεπώς άφησε το franchise. Ο λόγος για το Halo Reach. Ένα συναρπαστικό sci-fi FPS, με μπόλικο single player και πολύ διασκεδαστικό multi. Το Halo Reach μπορείτε να το αγοράσετε σε ένα απο αυτά τα καταστήματα.

Αγοράστε μαζί: 12μηνη συνδρομή για το XBOXLive

Απο την άλλη, για όσους θέλουν ένα πιο άμεσο shooter, δεν μπορεί να παραλείψει το Call of Duty Black Ops (κυκλοφορεί σε όλες τις κονσόλες). Το Black Ops έχει ένα πολύ βαθύ campaign με πολλές ανατροπές στο σενάριο, αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει και την ένταση που έχει χαρακτηρίσει την σειρά μέχρι σήμερα. Το XGamers βαθμολόγησε το Black Ops με 9.0, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ(XBOX360)

Αγοράστε μαζί: Δεύτερο χειριστήριο για online splitscreen στο multiplayer ή zombies

Άλλα Games:

Splinter Cell Conviction, Lara Croft and the Guardian of Light(PC,PS3), Prince of Persia: The forgotten Sands(PS3,Wii,PC),

Battlefield Vietnam (PC,PS3)


Για το Playstation 3

Αυτές τις μέρες στο PS3 έχει γεμίσει με τριλογίες. Μπορείτε να πάρετε στους αγαπημένους σας την τριλογία του Prince of Persia, με παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο PS2 αναβαθμισμένα σε High Definition ή την τριλογία του Sly σε υψηλή ανάλυση και 3D. Και τα δύο κυκλοφορούν σε χαμηλές τιμές.

Αγοράστε μαζί: HDMI καλώδιο.. Αλλιώς παίξτε τα στο PS2. Το ίδιο κάνει :P

Το Heavy Rain, μία απο τις καλύτερες προτάσεις της βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων απο τον Μάρτιο. Κυκλοφορεί σε αρκετά χαμηλή τιμή και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το XGamers βαθμολόγησε το Heavy Rain με 9.5, ενώ το αντάμειψε με το βραβεία “Καλύτερα Γραφικά”.

Αγοράστε μαζί: Το χειριστήριο Move για την καλύτερη δυνατή εμπειρία (θα σας κοστίσει λίγο παραπάνω βέβαια)

Άλλα παιχνίδια που μπορείτε να αγοράσετε είναι το God of War 3 που σημαίνει το τέλος της τριλογίας, το Gran Turismo 5 που περιμέναμε τόσα χρόνια μα επιτέλους ήρθε, και το Assasin’s Creed: Brotherhood (κυκλοφορεί και στο X360) που μαγεύει για άλλη μία φορά τους παίκτες.

Άλλα παιχνίδια:

F1 2010(X360, PC), ModNation Racers, Need for Speed: Hot Pursuit(X360,Wii,PC), Red Dead Redemption(X360)

Για Wii:

Μία πλούσια χρονιά και για τους κατόχους Wii. Αναμφισβήτητα το Silent Hill: Shattered Memories αποτελεί την πρώτη καλή πρόταση για την σειρά μετά απο πολλά χρόνια. Το μαγικό του story, οι έξυπνοι γρίφοι, και το τρομερό voice acting και η ατμόσφαιρα το κάνουν ενα απο τα πιο ατμοσφαιρικά παιχνιδια της κονσόλας. Κυκλοφορεί απο την άνοιξη, και βρίσκεται σε χαμηλή τιμή.  Το XGamers το βαθμολόγησε με 9.

Αγοράστε μαζί: Χαρτομάντιλα, γιατί καποτε τελειώνει, μέχρι να καταλάβετε ότι τώρα άρχισε.

Super Mario Galaxy 2 μετά. Είναι must-have για τους κατόχους της κονσόλας, με το XGamers να του δίνει την θέση “Παιχνίδι της Χρονιάς” και την θέση “Wii παιχνίδι της χρονιάς”. Μαζί με το Galaxy, βρίσκεται και ένα άλλο παιχνίδι, το Metroid Other M, την νέα αρχή της σειράς μετά τα Prime.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε το Donkey Kong Country Returns, απο την δημιουργό της σειράς Metroid Prime. Ο γορίλας επιστρέφει στις 2 διαστάσεις, και το παιχνίδι κυκλοφόρησε πρίν λίγες μέρες. Σκεφτείτε το καλά!

Αγοράστε μαζί: Δεύτερο WiiMote

Αυτά λοιπόν. Για τους πιο ματσωμένους κυκλοφορεί και το Kinect στα 150ευρώ, αλλά και το PSMove που για ένα πλήρες σετ θέλετε 100άρικο στο νερό. Μπορείτε πάλι να αγοράσετε ένα εορταστικό Mario πακέτο Wii ή DSi XL. Για αυτούς που θέλουν να βγάλουν την υποχρέωση απλά, πάρτε κανα κουκλάκι :P Εσείς τι δώρο θα πάρετε;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.