1 δις δολλάρια κέρδη για το Black Ops!

black ops
Το Black Ops συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο , με τελευταίο θύμα, τον πρωταρχικό στόχο της εταιρίας που το δημιούργησε.. Τα κέρδη!

Σύμφωνα με την Activision λοιπόν , το Black Ops, έχει φέρει κέρδη σε αυτή αλλα και την Treyarch ύψους μεγαλύτερου 1 δισεκατομμυρίου δολλαρίων από την ημέρα που κυκλοφόρησε(πάνω κάτω, σε ένα μήνα).

Μόνο τις πρώτες πέντε μέρες κυκλοφορίας, ο τίτλος έφερε στα ταμεία της εταιρίας περισσότερα από 650.000.000 δολλάρια, ξεπερνώντας βιβλία,ταινίες και άλλα μεγάλα παιχνίδια σε κέρδη εντος 5 ημερών. Το ρεκόρ κατήχε ούτως η άλλως η Activision με το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, Modern Warfare 2,το οποίο είχε φέρει 550 εκατομμύριο δολλάρια σε 5 εικοσιτετράωρα.

Επίσης σύμφωνα με την Activision: “Μέχρι σήμερα έχουν παιχτεί περισσότερες από 600 εκατομμύρια ώρες Black Ops από τις 9 Νοεμβρίου που κυκλοφόρησε. Σύμφωνα με τη Microsoft, ο μέσος παικτης του Black ops παίζει περισσότερες από μία φορές και για περισσότερο από μια ώρα κάθε φορά(καίλα!!), ενώ περισσότερες από τις μισές ώρες αφορούν online παιχνίδι.”

“Σε όλη την ιστορία της διασκέδασης μόνο το Call Of Duty και το Avatar έχουν σπάσει το φράγμα τους ενός δισεκατομμυρίου δολλαρίων» δήλωσε ο Bob Kotick, CEO της Activision Blizzard. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της παγκόσμιας «γοητείας» της σειράς Call Of Duty, το εξαιρετικό ταλέντο των Treyarch Studios, καθώς και τον εκατοντάδων, μοναδικών ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί χρόνια τώρα με τη σειρά, μεταξύ των οποίων οι άνθρωποι της  Infinity Ward και Sledgehammer. H ικανότητα μας να προσφέρουμε την πιο συναρπαστική, διασκεδαστική εμπειρία gaming, και να την εμβαθύνουμε με υλικό ώστε να προσφέρει εκατοντάδες ώρες διασκεδασης, είναι αυτό που επέτρεψε στο Call Of Duty να θέσει νέα Standards.

Βέβαια αυτό το κατόρθωμα έγινε λόγω των δεκάδων εκατομμυρίων παικτών που ξόδεψαν δισεκατομμύρια ώρες στη σειρά , σε όλο τον κόσμο, συνδεδεμένοι με Xbox Live, PSN και τους προσωπικούς τους υπολογιστές(για το Wii  τίποτα!).  Αυτό το μοναδικό επίπεδο δέσμευσης της κοινότητας μας, επέτρεψε στο Call Of Duty να γίνει μια από τις μεγαλύτερες και περισσότερο απασχολούμενες online κοινότητες του κόσμου.”

Μεγάλοι αριθμοί που προκαλούν ζαλάδα, αλλα εσείς τι νομίζετε ρε παιδιά. Είναι πράγματι τόσο καλό παιχνίδι το Black Ops για όλο αυτό το χαμό;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!