Έρχετε το HEN 6.20 TN απο τον total_noob

psp homebrew
Ο total_noob θα σας είναι σίγουρο γνωστός αν έχετε ασχοληθεί λίγο με την homebrew κοινότητα του PSP. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε, είναι οτι εδώ και αρκετό καιρό ο total_noob δουλεύει πάνω σε ένα homebrew enabler με μια τρύπα που ανακάλυψε στην firmware 6.20 του PSP. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως όσοι έχετε 6.20 θα μπορείτε πλέον να φορτώνετε και εσείς τα homebrew στο PSP σας!!

Βέβαια δεν είναι νέα ανακοίνωση, αλλα μέχρι τώρα δε σας είχαμε ειδοποιήσει, αφού εκτός του οτι για αρκετό καιρό το HEN είχε πολύ χαμηλό compatibility και αρκετά bugs, ο total_noob δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό για την “τρύπα” που έχει ανακαλύψει, και δεν πρόκειτε να το κάνει, μέχρι να ολοκληρώσει τη δουλειά του. Κάθε λίγες εβδομάδες, αναρτεί ένα βίντεο που παρουσιάζει την εξέλιξη του HEN, χωρίς όμως να το δημοσιοποιήσει ακόμα.

Απο τη στιγμή όμως που πλέον η ανάπτυξη έχει μπέι στην τελική γραμμή, και αναμένετε να δημοσιευτεί “πριν τα Χριστούγεννα” είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συστήσουμε το HEN 6.20 TN!!

http://www.youtube.com/watch?v=p8Wyr4ZOKHo&feature=player_embedded

Για κάθε update που θα έχουμε απο εδώ και πέρα, θα σας κρατάμε ενήμερους

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!