Νεο Black Bundle με το Mario Kart για το Wii!


Και αν το κόκκινο Bundle του wii που επιβεβαιωμένο οτι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, για τον εορτασμό των 25ων γενεθλίων του Super Mario, σας φαίνετε λίγο Cheesy λόγω χρώματος, η Nintendo δίνει λύση και για τους “βαρβατιλες” που το κόκκινο κάνει αντίθεση με το κατα τα άλλα μονόχρομο και ατσούμπαλο δωμάτιο μας.

Έτσι η Ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε οτι θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαική αγορά, άλλο ένα bundle για τα γενέθλια του Super Mario, αυτή τη φορά σε ανοιχτό.. μάυρο! Το πακέτο θα περιέχει  ένα μάυρο Wii, με τη συνοδεία,ενός μαύρου Wii Remote Plus,ενός μάυρου Nunchuk και ενος-ω ναί! μαύρου χρώματος- Wii Wheel. Βέβαια για να μας δελεάσει εκτός απο την μαυρίλα η Nintendo πρόσθεσε στο πακέτο και τα αγαπημένα παιχνίδι των αγοριών. Αθλητικά και αυτοκίνητα! To Wii sports-οχι που θα έλειπε αυτό- και το Mario Kart Wii θα συνοδεύουν την κονσόλα, στις οποίας τη μνήμη θα υπάρχει προεγκατεστημένο και το Donkey Kong, το πρώτο παιχνίδι που έκανε την εμφανισή του o Super Mario!

To πακέτο θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαική αγορά απο τις 26 Νοεμβρίου και μετά, χωρίς ομως να υπάρχει ακόμα ανακοίνωση για την τιμή του,

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!