Οι 10 απογοητεύσεις του 2010 σύμφωνα με το IGN!

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, και αναμφίβολα ήταν μία χρονιά ορόσημο για την βιομηχανία του gaming. Δεκάδες καλοί τίτλοι, ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν και οι απογοητεύσεις! Η λίστα που ακολουθεί δημιουργήθηκε απο το IGN, και εγώ καλό είναι να την κάνω σιγά-σιγά γιατί αναμένω fanboy war :P

10)Sonic The Headgehog 4

9)Playstation Move

8)Lost Planet 2

7)Kane and Lynch: Dog Days

6)Crackdown 2

5)Microsoft Kinect

4)Fable 3

3)Medal of Honor

2)Gran Turismo 5

1)Final Fantasy XIII

 

Επειδή πολοί θα αναρωτιέσται γιατί το GT5 βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ακολουθεί η  μετάφραση:

“Έξι χρόνια, και χιλιάδες δολλάρια αργότερα, το GT5 βρίσκεται επιτέλους σε κυκλοφορία.Άξιζε η υπομονή; Για τους φλογερούς φαν, χωρίς αμφιβολία. Για όλους τους υπόλοιπους όμως πρέπει να αναρωτηθούμε αν η Polyphony κατάλαβε ότι ζωγράφισε αυτό σε μία γωνία (what θέλει να πει ο ποιητής του IGN;). Οι μεγάλες προσδοκίες για τον τίτλο, τα χρόνια αναμονής και το πολύ μεγάλο hype είχαν αντίκτυπο. Το IGN του έβαλε το υπέροχο 8.5, αλλά -όπως και άλλα παιχνίδια της λίστας- αναρωτιόμαστε αν τα 6 χρόνια αναμονής αξίζουν για ένα παιχνίδι κάτω του τέλειου. Είμαστε απογοητευμένοι; Έπεσες μέσα.. Αλλά θα θέλαμε έναν ακόμη χρόνο αναμονής; εννοείται όχι..”

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.