Ματαιώθηκε το WarDevil

wardevilΚαι η λίστα των Vaponware αποκτά πλέον νέο μέλος! Μετά απο πέντε ολόκληρα χρόνια που το WarDevil βρισκόταν υπο ανάπτυξη, η Ignition London(γνωστοί αρχικά ως Digi-Guys) αποφάσισε να βάλει στα συρτάρια το project ανακοινώνοντας την ματαίωση της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Τα νέα για το παιχνίδι είχαν λιγοστέψει αρκετά χρόνια τώρα, για αυτό η τελική ματαίωση του project δεν ήταν μεγάλη έκπληξη.

Τα τελευταία νέα που είχαμε για τον τίτλο ήταν 2 χρόνια πριν οταν η Ignition London ανακοίνωσε οτι τελικά τα παιχνίδι θα κυκλοφορούσε αποκλειστικά για PS3, για να αλλάξει λίγους μήνες μετά την απόφασή της και να ξαναστραφεί σε multiplatform κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου η Ignition London έκλεισε με αποτέλεσμα το μέλλον του Wardevil να μείνει μετέωρο. Σήμερα οι προγραμματιστές της εταιρίας δηλώνουν οτι το Studio ζεί και βασιλεύει, απλά έχει στραφεί σε διαφορετικά μονοπάτια αφού η “μητρική” Ignition κοιτάει στην αγορά της ψηφιακής διακίνησης.
Μαζί με την ανακοίνωση της ματαίωσης του WarDevil έγινε γνωστό οτι 30 άτομα απολύθηκαν απο την εταιρία.

Μη χάνετε πάντως το κουράγιο σας. Πέντε χρόνια δεν είναι τίποτα, το Duke Nukem δείχνει το δρόμο!

 

http://www.youtube.com/watch?v=dU8Q88GgQ9w

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!