Super Mario 25th Anniversary και στα μέρη μας!

 

 

Θυμάστε που σας είχαμε πει για την επετειακή συσκευασία Mario, η οποία περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια της σειράς New Super Mario Bros; Ε, τελικά, η εορταστική συσκευασία θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, και πραγματικα είναι αμαρτία να μην την πάρετε!

25 χρόνια Mario λοιπόν. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αυτή, θα περιλαμβάνει το Super Mario Bros (NES), Super Mario Bros 2 (NES), Super Mario Bros 3 (SNES) και το Super Mario Bros: Lost Levels (SNES). Πέρα απο αυτά, οι αγοραστές της συσκευασίας, θα έχουν στην κατοχή τους ένα μουσικό CD, στο οποίο θα υπάρχουν ηχογραφημένα όλα τα μουσικά Soundtracks ΟΛΩΝ των παιχνιδιών που κυκλοφορησαν ποτέ, δηλαδή απο το Super Mario Bros του 1985, μέχρι και το Super Mario Galaxy 2 του 2010! Τέλος, ένα ειδικό ένθετο, θα εξιστορεί την ιστορία του χαρακτήρα μέχρι σήμερα. 

Η τιμή του πακέτου είναι περίπου 30€, αν κρίνουμε απο την ισοτιμία Yen και Ευρώ/Δολαρίου, ενώ κυκλοφορεί στις 3 Δεκεμβρίου. Δηλαδή την ίδια μέρα που θα βγει και το Donkey Kong Country Returns!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.