Πρόβλημα με το Framerate για το Grand Turismo 5

grand turismo 5
O Kazunori Yamauchi, πρόεδρος της Polyphony Digital που ετοιμάζει (με την ησυχία της) το Grand turismo 5 αποκάλυψε οτι ο ένας απο τους σημαντικούς λόγους της νέας μετάθεσης κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι προβλήματα με το Framerate.

Σε συνέντευξή του στο PS3 Magazine ο Yamauchi παραδέχθηκε οτι τα 60FPS είναι μια δύσκολη αποστολή για τους δημιουργούς του παιχνιδιού. Ανάλογα με τις συνθήκες το Framerate είναι ακόμα ασταθές και συχνά πέφτει.

“Υπάρχουν περιπτώσεις που κάτω απο συνδιασμό συνθηκών(ιδιαίτερα των εφέ του καιρού) το framerate πέφτει κάτω απο τα 60 fps, και θέλω να με συγχωρέσετε!” δήλωσε το αφεντικό της Polyphony
“Αν είστε τελευταίοι στο grid με 15 αυτοκίνητα μπροστά σας να σας πετούν νερά υπο βροχή δεν θα είναι δυνατά τα 60 fps.”

O Yamauchi όμως έχει ως μόνο στόχο τα 60 fps και για αυτό η Polyphony δουλεύει πάνω στο πρόβλημα. “Οι προγραμματιστές μας μου παραπονιούνται καθημερινά: Δε φτάνει που θα είναι 1080p; Πρέπει να είναι και στα 60 fps; Νομίζω όμως οτι τα 60 fps είναι πολύ σημαντικά και δουλεύουμε πυρετωδώς για να τα καταφέρουμε.”

Με αυτά και με εκείνα, δεν το βλέπω για φέτος το Grand Turismo 5!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!