Epic: Το 3DS δεν μπορεί να τρέξει την Unreal Engine

unreal engine
Ο Mark Rein, αντιπρόεδρος της Epic δήλωσε οτι είναι σίγουρος πως το 3DS δεν έχει την απαιτούμενη “ιπποδύναμη” για να τρέξει την Unreal Engine, και οτι τα καταπληκτικά αποτελέσματα που έδειξε πρόσφατα με το Epic Citadel στο iPhone δε θα ήταν δυνατά στην νέα κονσόλα της Nintendo

Η Epic έχει μεγάλα σχέδια για παιχνίδια με τη χρήση της Unreal Engine για λογαριασμό του iPhobe, αλλα το 3DS δεν θα έχει την ίδια τύχη. “Δεν ικανοποιεί τα ελάχιστα στάνταρ μας απο οτι μπορούμε να καταλάβουμε. Δεν έχουμε dev kit της νέας κονσόλας και έτσι δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι, αλλα όλα δείχνουν οτι είναι κατώτερο των απαιτήσεών μας. δήλωσε ο κ. Rein.

“Δε θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι που να μοιάζει στο Epic Citadel για το 3DS για παράδειγμα.”

Τέλος ο αντιπρόεδρος της Epic επιβεβαίωσε οτι για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για μετατροπή της Unreal Engine στα μέτρα του 3DS. “Οπως είπα δεν έχω αρκετά στοιχεία για να κάνω μια επίσημη ανακοίνωση, αλλα νομίζω πως αν πίστευαν οτι η Engine μας θα μπορούσε να αποδοθεί καλά θα μας είχαν ήδη προσεγγίσει.

Ένας λιγότερος 3rd Party συνεργάτης για την Nintendo λοιπόν, μικρό το κακό. Το σημαντικότερο είναι η πρώτη επικοινωνιακή ήττα της νέας κονσόλας, απο ένα…κινητό τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι τα χαρακτηριστικά του 3DS δεν είναι κορυφαία, ούτε η αιχμή της τεχνολογίας(λόγω τιμολόγησης βέβαια), και παρόμοιες θα πρέπει να είναι οι απαιτήσεις μας.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!