Activision: Η έκδοση του Black Ops στο Wii είναι πλήρης

Αρησαν, αλλά τελικά επιτέλους ενημέρωσαν. Η Anna Donlon, παραγωγός του CoD Black Ops στο Wii παρέδοσε συνέντευξη σχετικά με την έκδοση αυτή. Ενδιαφέρεστε; Συνεχίστε το διάβασμα!

“Ποιος ήταν ο ρόλος σας στο Black Ops;”

Είμαι παραγωγός του παιχνιδιού για το Wii. Δουλεύω στα project της κονσόλας απο το 2005, αλλά εγώ είμαι αυτή που δημιούργησα το Modern Warfare Reflex. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την καλύτερη FPS εμπειρία που είδατε ποτέ σε παιχνίδι του Wii.

Γιατί πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι για την έκδοση αυτοί;

Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Προσφέρουμε τεράστους χάρτες, πλήρη single player εμπειρία. Επίσης, επιστρέφει το πλήρες multiplayer με όλα τα modes, συμπεριλαμβανομένου των Wager Matches. Επίσης, σας είχαμε πει ότι θα σπρώξουμε το Wii στα όριά του, και έτσι καταφέραμε να έχει online Co-Op όπως και οι άλλες εκδόσεις.. Επίσης, θα υπάρχει Combat Training, αλλά και 4 player Zombies! Επίσης, με το Headset προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία! (WiiSpeak άραγε;)

Και τότε μπαίνει το Classic Controller. Μου αρέσει πολύ ο συνδιασμός της κονσόλας, αλλά απο τότε που το βάλαμε στο παιχνίδι, είδα τον εαυτό μου να τα αλλάζει σε κάθε αγώνα!

Τερμα και οι friend codes! Δημιουργήσαμε ένα σύστημα Allies, ώστε να μπορείτε να στέλνετε εύκολα invites, να κάνετε εύκολα add, να στέλνετε μυνήματα. Eπίσης, το customization του Create a Class δηλώνει και εδώ παρόν!

 

Αυτές λοιπόν ήταν οι πληροφορίες. Το Black Ops αναμένεται και στο Wii στις 9 Νοεμβρίου, αν και ενδέχεται να καθυστερήσει για την Ελλάδα μέχρι τις 26 Νοεμβρίου. Θα είναι εκπληκτικό, δεν συμφωνείτε;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.