Το Xbox 360 4gb δεν υποστηρίζει Co-op στο Halo Reach!

Για μόλις 200 ευρώ μπορείτε να προμηθευτείτε ένα Xbox 360 Slim με 4gb μνήμη. Αν το καλοσκεφτείτε είναι μια πολύ οικονομική προσφορά για μια κονσόλα νέας γενιάς. Το Halo Reach όμως έρχεται να σας κάνει να αναθεωρήσετε, αφού όσοι επέλεξαν να πάρουν την φτηνή έκδοση της κονσόλας, σύμφωνα με δημοσίευμα του kotaku, δεν μπορούν να παίξουν το Co-op online mode του Halo Reach.

Αφού αγόρασε ένα αντίτυπο του halo Reach, ένα μέλος του kotaku αποφάσισε να παίξει μια single player campaign με ένα φίλο του, μέσω του Xbox 360 4gb που είχε. Το παιχνίδι αρνείτε πεισματικά να τρέξει δίνοντας μήνυμα “Ένας ή περισσότεροι παίκτες, δεν έχουν το σκληρό δίσκο που είναι αναγκαίος για αυτό το mode”

Το κομμάτι του Support στο xbox.com δίνει πάνω κάτω την ίδια εξήγηση: “Ένας η περισσότεροι παίκτες δεν έχουν ένα επίσημο Xbox 360 hard drive συνδεδεμένο στο xbox 360 τους. Μερικά multiplayer στοιχεία του Halo:Reach απαιτούν γνήσιο δίσκο Xbox 360.”

To να συνδέσετε ένα φορητό δίσκο, δε θα σας σώσει, αφού απαιτήτε “γνήσιος δίσκος Xbox 360” ενώ το παιχνίδι στη συσκευασία του δεν αναφέρει πουθενά τέτοιο περιορισμό, παρα μόνο το γνωστό “τα χαρακτηριστικά και οι απαιτήσεις μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.”

Τώρα η Microsoft μάλλον θα κυκλοφορήσει ένα patch για να διορθωθεί αυτό το μπλέξιμο, γιατι σε άλλη περίπτωση όσοι αγόρασαν το 4gb Xbox θα χρειαστεί να αγοράσουν και έξτρα τον δίσκο, πράγμα που μόνο συμφέρουσα δε θα καταλήξει την επιλογή της εν λόγω έκδοσης.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!