Το Resident Evil: Revelations δείχνει εκπληκτικό

 

Τον περασμένο Αύγουστο, η Capcom ανακοίνωσε ότι το Resident Evil: Revelations, θα τρέχει μία προσαρμοσμένη εκδοχή της MT Framework μηχανής γραφικών, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά παιχνίδια για HD κονσόλες, όπως το Resident Evl 5. Σήμερα, δημοσιεύθηκαν και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά για την τροποποιημένη αυτή μηχανή.

 

Συγκεκριμένα, μερικά απο τα νέα χαρακτηριστικά είναι το HDR Lighting, διόρθωση χρώματος σε πραγματικό χρόνο, self shadowing πραγματικού χρόνου, αλλά και motion blur. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μοναδική δυνατότητα που προσφέρει ο μικρό γίγαντας, 3DS, που δεν είναι άλλο απο την υποστήριξη 3D χωρίς την χρήση γυαλιών. Αν όμως όλα τα παραπάνω σας φαίνονται ακαταλαβίστικες έννοιες, τότε δεν έχετε παρά να κοιτάξετε τις παρακάτω εικόνες, και να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας! Το νέο μέρος στην σειρά Resident Evil, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo 3DS, κατα την άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 

 
 

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.