Στροφή στο τσάμπα για το NFS:World!

Δωρεάν θα είναι πλέον το Need For Speed World για όλους σύμφωνα με ανακοίνωση της EA.

Αρχικά το παιχνίδι ήταν δωρεάν μέχρι το 10ο level και απο εκεί και πέρα έπρεπε να προμηθευτείτε ένα Starter Pack για να μπορέσετε να συνεχίσετε. Απο χθες λοιπόν, όλοι θα μπορούν να αγωνίζονται μέχρι και το level 50 αλλα και να έχουν πρόσβαση σε όλα το κόσμο του παιχνιδιού, αλλα και ολα τα Events και Game Modes, και για τώρα και για πάντα.

Στις επόμενες εβδομάδες η ΕΑ θα προσθέσει μερικά νέα αυτόκίνητα, νέο βαθύτερο Customization των επιδόσεων των αυτοκινήτων, μια νέα περιοχή καθώς και Co-op Pursuit mode.

To ερώτημα είναι τώρα τι θα γίνει με αυτούς που πλήρωσαν(ή ακόμα και προπλήρωσαν) το Starter Pack, οι οποίοι λογικά μέχρι τώρα, θα έχουν περικυκλώσει με molotov, τα γραφεία της EA! Μέχρι τώρα η μόνη ανακοίνωση για αυτούς είναι οτι θα λάβουν με mail, Vouchers τα οποία θα τους δίνουν τη δυνατότητα να νοικιασουν για μια εβδομάδα 3ων απο τα Supercars του παιχνιδιού BMW M3 GTR, Lamborghini Gallardo LP560-4,Audi R8 4.2 FSI Quattro.

Περαστικά σε όσους το αγοράσανε, και εμείς οι υπόλοιποι… ΤΡΕΧΟΥΜΕ!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!