Οχι της Microsoft για νέα κονσόλα και Blu-ray.

 

ms xbox 360

Τέλος στα σενάρια για νέα κονσόλα ή προσθήκη Blu-ray drive στο Xbox , έβαλε ο πρόεδρος της Βρετανικού παρατήματος της MS για το Xbox Stephen McGill .

Μιλώντας στο Xboxachievements διέγραψε κάθε περίπτωση για ένα «xbox 720» αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του, θα χρειαστούν χρόνια μέχρι να δούμε κάτι τέτοιο.

«Αυτή η γενιά θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα. Νομίζω ότι έχουμε αρκετό υλικό για να στηρίξουμε το Xbox 360 αρα είμαστε σε αρκετά πρώιμο στάδιο για να σκεφτόμαστε την επόμενη κονσόλα.

Όπως ξέρετε με το xbox 360 κάνουμε αρκετές κινήσεις για να ανανεώνουμε την κονσόλα, με νέες υπηρεσίες μέσω του xbox live και προφανέστατα, με το Kinect, το οποίο πρόκειται για μια επανάσταση στον τομέα της διασκέδασης με τους φίλους η την οικογένεια»

Απόλυτα αναμενόμενες δηλώσεις, αφού η ίδια η MS έχει δηλώσει ότι με τον ερχομό του Kinect σχεδιάζει να κρατήσει την κονσόλα στην αγορά για 5 χρόνια ακόμα.

Όσο αφορά το Blu-ray ο κ McGill επιβαίωσε ότι η Microsoft δεν έχει καμία πρόθεση να προσθέσει υποστήριξη Blu-ray στο Xbox 360 αφου πρόκειται για ένα μέσο που «θα προσπεράσει η τεχνολογία πριν προλάβει να κάνει αίσθηση.»

«Νομίζω ότι οι πελάτες μας αναγνωρίζουν ότι ήταν έξυπνη απόφαση να κρατήσουμε την τιμή χαμηλά, αφού έτσι και αλλιώς το Blu-ray θα μείνει πίσω σαν format. O κόσμος έχει μετακινηθεί από τα DVD στα Digital Downloads και το Digital Streaming. Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε HD 1080p Blu-ray ποιότητα με streaming, χωρίς download, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς οπτικό μέσο. Ποιος χρειάζεται το Blu-ray;

Το θέμα για τα Blu-ray επανήλθε μετά από παράπονα της Capcom και άλλων εταιριών για την ανάγκη να μεταφέρουν τα παιχνίδια τους σε πολλαπλά DVD λόγω την μικρής του χωρητικότητας

Όχι νέα κονσόλα, όχι blu-ray σε θάλασσες και ακτές από την Microsoft λοιπόν. Ας έρθει το επόμενο Wii και το ξανασυζητάμε το θέμα!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!