Τα καλύτερα δωρεάν Massive Multiplayer Online παιχνίδια

MMO Fighting

Τελευταία κατηγορία που ξεψαχνίσαμε είναι τα online Fighting Games. Και εδώ δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, αφου τα συστατικά είναι γνωστά. Πολλοι μαχητές, πολλές πίστες, σιδερένιες γροθιες, θανατηφόρες κλωτσιές και Combo που σπάνε κόκκαλα.
Η μόνη διαπίστωση που έχω να κάνω είναι ότι τα περισσότερα MMO Fighting games, έχουν μια παιδική καρτουνίστικη απόδοση. Δεν ξέρω τους ακριβείς λόγους άλλα όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στη συνέχεια τα και τα δύο παιχνίδια που θα παρουσιάσουμε αλλα και τα περισσότερα εκ των υπολοίπων έχουν καρτουνίστικα γραφικά, πράγμα βέβαια που δεν μειώνει τη διασκέδαση που προσφέρουν καθόλου!

Lost Saga

WebSite: http://lostsaga.ogplanet.com/

Το Lost Saga είναι το πιο εντονο online fighting παιχνίδι που υπάρχει εκει έξω. Στη διάθεσή σας βρίσκονται πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ χαρακτήρες για να διαλέξετε, ο καθένας με το δικό του στυλ μάχης, όπλα,πανοπλίες αλλα και Skills.
Παλέψτε στο πλευρό των φίλων σας, ή εναντίων τους, με αντίπαλους μαχητές απο όλο τον κόσμο.

Το σημαντικότερο στοιχείο του gameplay του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα να αλλάζετε realtime κατα τη διάρκεια της μάχης των μαχητή σας με κάποιον άλλο απο το οπλοστάσιο σας. Στην αρχή του παιχνιδιού δεν επιλέγετε έναν παίκτη αλλα με έναν αριθμό απο αυτόυς και σας δίνεται η δυνατότητα να τους τοποθετήσετε σε hotkeys απο το 1-7 και να τους αλλάζετε κατα βούληση.Οι χαρακτήρες σας βεβαια κάνουν level up ανεξέρτητα για αυτό θα καταλήξετε να έχετε σε μεγάλα level αυτούς που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Στην αρχή του παιχνιδιού υπάρχουν και κατατοπίστικότητα tutorials για τους νεοφερμένους στο είδος.

 

Mini Fighter

WebSite http://global.netmarble.com/minifighter/

Το Mini Fighter είναι ένα Side-scrolling fighting game γεμάτο δράση, που προσφέρει μαζίκες μάχες με μέχρι 200 συμμετέχοντες! Οι παίκτες μπορούν να κάνουν level Up τους μαχητές τους και να παίξουν σε μια πληθώρα διαφορετικών Game modes όπως το Grand Arena, τα Boss Fights και τα Castle Sieges
Αν κουραστήκατε απο τις μάχες μπορείτε να ξεσκάσετε με αρκετά mini games όπως quiz και ψάρεμα. Συνδιαζονται το απλό interface με τα ολοζώντανα χρώματα και τα  2D γραφικά το mini fighter είναι σίγουρο οτι θα σας κρατήσει ακόμα και αν δεν είστε φαν του είδους!

Μερικά απο τα Modes του παιχνιδιού ειναι τα:
– Castle Siege – Κατακτήστε μέχρι και 4 καστρα
– Sky Zone – Μάχες πάνω στα σύννεφα
– Boss Zone – Παίξτε σαν bosses και βγάλτε Knock out τους άλλους παίκτες
– Coliseum – Παίξτε σε ομάδες για το πια θα φτάσει τα 100 KO πρώτη
– Quiz Zone – Απαντήστε σε ερωτήσεις και κερδίστε δώρα
– Fishing Zone – Ψαρέψτε και ανταλλάξτε τα ψάρια με δώρα
– Grand Arena – 16 παίκτες αντιμέτωποι ένας μετα τον άλλο
– Battle Room – 15 διαφορετικά battle modes.
– Dungeon – 50 dungeon fields και 24 dungeon bosses.

http://www.youtube.com/watch?v=JjaHYKEJEbo

 

Άλλα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία:
Splash Fighters
RoboSmasher
Street Fighter online

Και φτάσαμε στο τέλος! Ελπίζω να σας βάλω στη διαδικασία να δοκιμάσετε έστω και ένα από αυτά τα παιχνίδια(μην πάει τσάμπα και ο κόπος μου) αφού κακά τα ψέματα το MMO gaming είναι μάλλον το πιο πιθανό μέλλον του gaming. Είναι πολύ πιθανό να ξέχασα αρκετά καλά παιχνίδια από κάθε κατηγορία ή ακόμα και τα καλύτερα από αυτά, αλλα έψαξα όσο περισσότερο μπόρεσα για να έχω μια σφαιρική άποψη.

Αν νομίζετε ότι κάποιο μου ξέφυγε θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω PM ή mail για να το προσθέσω.

Happy Downloading

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!