Τα καλύτερα δωρεάν Massive Multiplayer Online παιχνίδια

MMO Racing

Τα racing games δεν έχουν και πολλές παραλλαγές.. Αυτοκίνητα, πίστες, συναγωνισμός, και άσφαλτος που μυρίζει καμένο λάστιχο, είναι τα βασικά στοιχεία επιτυχίας για κάθε Racing game. To ίδιο ισχύει και για τα MMO παιχνίδια της κατηγορίας! Ας δούμε μερικά από τα πιο γνωστά Online παιχνίδια αυτοκινήτων:

Upshift Striker

WebSite: http://strikeracer.gpotato.com/

Το Upshift Striker είναι κάτι ανάμεσα σε αγώνες αυτοκινητου, και πεδίο μάχης, αφού τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα που έχετε στη διάθεση σας είναι εξοπλισμένα με μια σεβαστή ποικιλία όπλων για να “εκτοπίσετε” τους αντιπάλους, που αγνοούν τα flash της προσπέρασης.

Σε ένα μέλλον που ο θάνατος και ο πόλεμος έχει καταπολεμηθεί, η μόνη πηγή βαρβατίλας που έχει απομείνει στο ανθρώπινο γένος είναι το StrikeRacing, που γεννήθηκε στην Triumph City, και συνδιάζει τα καταστροφικά όπλα που ξέμειναν απο τα εργοστάσια, με αεράτα Sports cars, δυναμικά muscle Cars, ασήκωτα φορτηγά, μέχρι και με οικογενειακά αυτοκίνητα, που τρέχουν για την επικράτηση, ή την καταστροφή.
Εσείς είστε ένας νεοφερμένος οδηγός στην Triumph City και μόνος σας στόχος είναι εν μέσω ταχύτητας και πυραύλων να μην αφήσετε κανένα να σας πάρει την πρωτιά.

Το παιχνίδι έχει αρκετα modes, και για μοναχικές διαδρομές, αλλα και για ομαδικές συγκρούσεις. Τα Team Vs Team, Time Attack,Racing, StrikeRacing είναι εδώ για να τα επιλέξετε και να ξεκινήσετε τον αγώνα σας για την κορυφή. Μάλιστα τα περισσότερα απο τα οχήματα, body kits, όπλα και special items μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο με αντίτιμο Reputation Points που αποκτάτε απο το StrikeRacing

 

 

Drift City

WebSite http://drift.ijji.com/

Και το Drift City δεν είναι καθαρόαιμο Racing Game αφού κατα το ημιση πρόκειτε για ένα είδος rpg(λόγω των exp points και των αναβαθμίσεων). Το παιχνίδι μας παρουσιάζει με Cell-Shaded γραφικά την ιστορία του Mittron Island.
Mittron είναι ένα νέο είδος καύσιμου που ανακαλύφθηκε σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού και οι πρώτες δοκιμές σε οχήματα έδειξαν οτι το νέο καύσιμο έχει παραπάνω απο ικανοποιητικές επιδόσεις.
Ξαφνικά όμως παράξενα οχήματα που αποκαλούντε HUVs εμφανίζονται στο νησί και τρομοκρατούν το Mittron Island. Έτσι επαγγελματίες οδηγοί απο κάθε γωνιά της γής καλούνται στο νησί για να επαναφέρουν την τάξη. Είτε κυνηγάτε HUVs, είτε παραδίδεται αντικείμενα, είτε διαλύεται αντιπάλους στο battle zone, οι οδηγικές σας ικανότητες είναι αυτές που θα κρίνουν την επιτυχία σας στο Mittron Island

http://www.youtube.com/watch?v=p29MKDisthg

Άλλα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία:
Level R
Tales Runner
Ct Racer
Dark Wind

MMO Sports

Tα Sports Games είναι άλλη μια πολύ επιτυχημένη κατηγορία ΜΜΟ παιχνιδιών, λόγω του μεγάλου και άμεσου ανταγωνισμού που προσφέρουν. Οπως και στην πραγματικότητα ο βασιλιάς το Sports Games δεν είναι άλλος απο το ποδόσφαιρο. Αν λοιπόν βαρεθήκατε να κάνετε τους προπονητές με το football Manager ήρθε η ευκαιρία να αποδείξετε οτι η Εθνική Ελλάδος σας χρειάζεται! Εκτός απο το ποδόσφαιρο βέβαια υπάρχουν παιχνίδια MMO με θέμα το hockey, το τένις, το γκόλφ και πολλά ακόμα.

Football Superstars

WebSite: http://footballsuperstars.com

To Football Superstars είναι το πρώτο MMO Football game που δημιουργήθηκε με έναν ψηφιακό persistent κόσμο
Το Fs σας επιτρέπει να κυνηγήσετε το όνειρό σας να γίνεται Superstars του ποδοσφαίρου(και να διαφημίσετε το Ultrex) εντός και εκτός γηπέδου. Μπορείτε να παίξετε σε ομάδες 3,5,7, και 11 παικτών, ενώ υπο τον έλεγχό σας έχετε μόνο ένα παίκτη. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας ελέγχονται απο άλλους χρήστες του παιχνιδιού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με παίκτες σε όλο τον κόσμο, ακόμα και εν μέσω του παιχνιδιού, με VOIP και να συνεργαστείτε για να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες φάσεις που μπορείτε να φανταστείτε.
Και οταν αποφασίσετε να εξαργυρώσετε τον κόπο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που κερδίσατε απο τους αγώνες για να αγοράσετε ρούχα και να ντύσετε τον χαρακτήρα σας, ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί με το μέτωπο ψηλά στα καλυτερα νυχτερινά Clubs του παιχνιδιού(Diogo Style).
Μπορείτε να παίξετε φιλικά ματς, ή να αγωνιστείτε στο Football Superstar League εκπροσωπώντας μια απο τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος. Το καλύτερο βέβαια από όλα είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε δική σας ομάδα, και να σχεδιάσετε μόνοι σας τη στολή και σήμα σας. Απο εκεί και πέρα μπορείτε να προσλάβετε τους φίλους σας σαν προπονητές, scouts η αρχηγούς πριν αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας στα διάφορα tournaments

 

 

Project Powder

WebSite http://projectpowder.outspark.com/

To Project Powder είναι ένα Online Snowboard game που καλεί παίκτες απο όλο τον κόσμο να διαγωνιστούν για την νίκη στις πιο επικίνδυνες πλαγιές το πλανήτη.
Το παιχνίδι Λαμβάνει χώρα το 2146 στον μακρινό χιονισμένο πλανήτη Delphinus και δεν είναι τίποτα λιγότερο απο ένα φηφιακό παράδεισο για κάθε Snowboarder οπου μπορείτε να αγωνιστείτε εναντίων των φίλων σας και να κάνετε εκπληκτικά τρικς σε συνθήκες χαμηλής μειωμένης βαρύτητας που επικρατούν στον πλανήτη.
Επιλέξτε έναν απο τους τέσσερις διαθέσιμους χαρακτήρες, και ξεσκονίστε τις τριαντα τρεις πίστες του παιχνιδιού μόνοι ή σαν ομάδα, στα τρία διαφορετικά modes του παιχνιδιου (ένα εκ των οποίων θυμίζει Mario Kart). Όσο νικάτε τους αντιπάλους σας, ο χαρακτήρας σας θα κερδίζει level ενώ τα χρήματα απο τους αγώνες που κερδίζεται μπορούν να επενδυθούν σε νέο εξοπλισμό.
Τέλος αν θέλετε μπορείτε αν περάσετε τα δύσκολα Licence tests του παιχνιδιού να αλλάξετε τα διαθέσιμα movesets και να παρουσιάσετε να νέα σας tricks με την προσωπική σας πινελιά.

Άλλα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία:
Hockey Dash
Empire Of Sports
MLB Dugout Heroes
Shot Online

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!