Τα καλύτερα δωρεάν Massive Multiplayer Online παιχνίδια

MMORTS

Ξυπνάτε ένα ωραίο πρωινό και αποφασίζετε ότι στη ζωή σας έχετε ένα στόχο: Να γίνεται στρατηγοι!  Μέχρι εδώ καλά, αλλα πως; Κανένα πρόβλημα! Εγκαθιστάτε τα αγαπημένο σας Real Time Strategy στο PC σας,  και οδηγείτε τα στρατεύματα τα σας σε ανελέητο πόλεμο με τους καταδικασμένους σε θάνατο αντιπάλους σας. Βέβαια μετά από 3 παγκόσμιους που έχετε ξεκαθαρίσει, ανακαλύπτετε το πασιφανές.. Όταν θα πάρετε με το καλό στα χέρια σας τον έλεγχο του Ελληνικού στρατού, δε θα έχετε αντίπαλο την AI ενός παιχνιδιού, αλλα άλλους στρατηγούς! Μη σας λούζει κρύος ιδρώτας. Υπάρχει και πάλι λύση: ΜΜΟRTS!

Battleswarm: Field of Honor

WebSite: http://www.battleswarm.net/game/

Το πρώτο παιχνίδι στην κατηγορία είναι μια μίξη RTS και FPS. Το Battleswarm: Field of Honor θέτει αντιμέτωπους παίκτες που βλέπουν το παιχνίδι απο την πλευρά ενός First Person Shooter, εναντίων των αντιπάλων τους που χειρίζονται τους στρατούς τους όπως θα έκαναν με κάθε RTS! Στο πεδίο της μάχης βρίσκονται αντιμέτωποι οι Elite στρατιώτες των ανθρώπινων δυνάμεων, και οι ατέλειωτες μάζες των εξωγήινων Bugs με μόνο σκοπό τη νίκη!

Όσοι αποφασίσουν τώρα να παίξουν το παιχνίδι απο την πλευρά των ανθρώπων, παίρνει τον έλεγχο ενός μόνο στρατιώτη σε First Person Mode, με μια τεράστια συλλογή απο υψηλής τεχνολογίας όπλα και armor, για να δείξει στους εξωγήινους εισβολείς, οτι ο Duke Nukem είναι νοικοκυρά μπροστά σε αυτόν. Οσοι τώρα έχουν σιχαθεί τους γείτονές τους με τα παλιόπαιδα που τραγουδάνε Καλομοίρα στη διαπασών 24/7 και αποφασίζουν να ταχθούν με τις δυνάμεις των εξωγήινων, μπαίνουν στη μάχη όπως θα έκαναν με τα κλασσικά RTS. Χτίζουν βάσεις, δημιουργούν τις μονάδες τους, και τις στέλνουν στη μάχη! Ο συνδιασμός των δύο αυτών ειδών, είναι επαναστατικός και γίνεται με εκπληκτικό τρόπο, ενώ δίνει μια μοναδική εμπειριά gameplay, με όποιο τρόπο και αν το παίξετε.

Μέχρι τώρα τα FPS είχαν εναν απλό διαχωρισμό. Αν θέλατε να παίξετε εναντίων μεγάλων αριθμών αντιπάλων, είσασταν αναγκασμένοι να έχετε απέναντί σας χαρακτήρες που χειρίζεται η A.I. Αν θέλατε την πρόκληση της αντιμετώπισης ανθρώπινων αντιπάλων, θα έπρεπε να παίξετε σε μικρές ομάδες με τον ίδιο αριθμό στρατιωτων. Το BattleSwarm έρχεται για να σας κάνει έναν καθαρόαιμο Rambo, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε ατελείωτες ορδές αντιπάλων, οι οποίες μάλιστα ελέγχονται απο αληθινή νοημοσύνη!

Απο την άλλη πλευρά θα μπορέσετε να απολαύσετε μια άλλη διάσταση που προστίθετε στα RTS. Αν και οι Hero μονάδες έχουν γίνει trendy στα Strategy Games τα τελευταία χρόνια, καμια μονάδα hero δε θα είναι τόσο δυνατή όσο ένας FPS player με τεράστιο οπλοστάσιο που θα βρείτε μπροστά σας. Δεν έχετε βέβαια τίποτα να φοβάστε! Έχετε στη διάθεση σας μια τεράστια ποικιλία απο θανατηφόρα bugs για να χρησιμοποιήσετε όλες τις στρατηγικές επιλογές,ωστε να κατατροπόσετε τους υποψήφιους Rambo.

http://www.youtube.com/watch?v=f9LMXS3u6LM

Navy Field

WebSite: http://www.navyfield.eu/eng/

Το Navy Field είναι ένα MMO tactic Simulation παιχνίδι βασισμένο στις ναυτικές επιχειρήσεις του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Ετοιμαστείτε να βιώσετε τις έντονες ναυμαχίες, εναντίων τεράστιων σε αριθμό αληθινών αντιπάλων, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής. Για να σας βοηθήσουν στη προσπάθεια να γίνεται ο υπέρτατος Ναύαρχος του παιχνιδιού, σας δίνονται σχεδόν εκατό διαφορετικά πολεμικά πλοία της εποχής του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Ξεκινάτε με μια απλή φρεγάτα(τυχεροί είστε που δε ξεκινάτε με κανα φουσκωτό!) και όσο κερδίζετε εμπειρια γίνονται διαθέσιμα πλοία όπως: καταδρομικά, τορπιλάκατοι, θωρηκτα, αεροπλανοφόρα και πολλά ακόμα. Κάθε πλοίο έχει σχεδιαστεί με τρομερή λεπτομέρεια.
Μπορειτε επίσης να εξοπλήσετε τα.. καίκια σας με ένα σωρό εξοπλισμό της εποχής. Οπλα, εκτοξευτές τορπιλών, συστήματα κατάσβεσης πυρκαγιας, μηχανές, και αμυντικούς μηχανισμούς
Απο χώρες, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στις Ηνωμένες πολιτείες, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, οι οποίες με το γνωστό σύστημα “πέτρα-ψαλίδι-χαρτί” έχουν απόλυτη ισορροπία μεταξύ των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων τους.
Επίσης το παιχνιδι είναι εφοδιασμένο με ένα leveling System με το οποίο οι ναύτες σας αποκτούς εμπειρία, δίνοντας σας περισσότερες στρατηγικές επιλογές.
Αν ανησυχείτε για το επίπεδο δυσκολίας της εκμάθησης, μπορώ να σας καθυσηχάσω αφού το Navy Field περιελαμβάνει αρκετές Special Mission στην αρχή για να εξοικειωθείτε με τον χειρισμό και το Gameplay του παιχνιδιού, πριν μπείτε στα “βαθιά”

 

Άλλα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία:

WorldShift
League Of Legends
DreamLords
World Of Battles

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!