Τα καλύτερα δωρεάν Massive Multiplayer Online παιχνίδια

ΜΜΟ FPS

Τα FPS είναι η δευτερη πιο δόκιμη μορφή ενός MMO game, κυρίως λόγω της τεράστιας εξάπλωσης που είχαν τα μαζικά multiplayer FPS μέσω LAN, και όχι μόνο. Παρόλο μου δεν έχει τις χιλιάδες ταυτόχρονες παρουσίες παικτών όπως στα RPG, τα MMOFPS είναι εξίσου διασκεδαστικά, και καλύπτουν και ένα ευρύ φάσμα εποχών. Από τον  β’παγκόσμιο πόλεμο μέχρι και το σήμερα, μπορείτε να βρείτε ένα παιχνίδι και να είσελθετε στους χάρτες του για να αντιμετωπίσετε αντιπάλους με κάθε διαθέσιμο όπλο.

Sudden Attack

WebSite: http://suddenattack.gamehi.com/

To Sudden attack είναι ο «πατέρας» όλων των μοντέρνων tactical shooter MMOs,αφού μετέπειτα τίτλοι όπως το  Combat Arms, ή το Wolfteam είναι απλά προεκτάσεις του Sudden Attack. To παιχνίδι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα Fast-Paced Online FPS με 3 Game Modes και αρκετές πίστες. Σε κάθε χάρτη μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και 16 παίκτες. Τα modes του παιχνιδιού είναι τα:

Deathmatch – δύο ομάδες, οι παίκτες κανουν respawn μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφου πεθάνουν. Η ομάδα με τα περισσότερα kills κερδίζει.
Bomb Diffusal – δύο ομάδες, terrorists (Κόκκινα) και counter-terrorists (Μπλέ).Ένα mode που έκανε διάσημο το Counter Strike! Οι Terrorists κερδίζουν αν σκοτώσουν όλους τους αντιπαλους ή αν βάλουν βόμβα σε προκαθορισμένες θέσεις στο χάρτη και αντέξουν μέχρι να εκραγούν. Οι Counter-terrorist αν καθαρισουν το τοπίο απο τους Terrorists ή άν αφοπλίσουν την βόμβα.
Siege – δύο ομάδες, οι παίκτες κανουν respawn μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφου πεθάνουν. Οι ομάδες πρέπει να κατακτήσουν συγκεκριμένα σημεία του χάρτη και να παραμείνουν για αρκετή ώρα σε αυτα.Κάτι σαν το King of the hill.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GiqcwDtdFwE

Battlefield Heroes

WebSite: http://www.battlefieldheroes.com/en/

Οι δημιουργοί της διάσημης σειράς FPS Battlefield, αποφάσισαν να ξεφύγουν από τη σοβαροφάνεια των εμπορικών παιχνιδιών τους, και σε συνεργασία με την EA, δημιούργησαν ένα καρτουνίστικο, γεμάτο δράση MMOFPS, πολύ εύκολο στην εκμάθηση, που δίνει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τα καλά ενός Massive Online First Person Shooter.

Tο παιχνίδι είναι αρκετά αστείο και θεότρελο, και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Από το απιστευτα αστείο animation και τα ολοζωντανα χρώματα που δένουν με τα καρτουνίστικα γραφικά, μέχρι κάθε λογής οχήματα και τις ατάκες που έχετε στη διάθεση σας να εξαπολύσετε .
Το Battlefield Heroes είναι παρόμοιο με τα υπόλοιπα Battlefield όσο αφορά το βασικό πύρήνα του Gameplay του. Επιλέγετε έναν εκ των soldier, gunner, και commando και ξεχύνεστε στους χάρτες του παιχνιδιού με σκοπό σας να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας και να καταλάβετε διάφορα σημεία κλειδιά στο χάρτη που θα σας επιτρέψουν να κάνετε Respawn πιο κοντά στη μάχη, χωρίς να χρειάζεται να περπατήσετε χιλιόμετρα(η να πεταχτείτε με ένα αεροπλανάκι) για να βρεθείτε και πάλι στο επίκεντρο του μακελειού.

Kάθε ομάδα έχει  στη διάθεση της ένα προκαθορισμένο αριθμό respawns.  Οποια ομάδα χάσει τα δικά της πρώτη… Game Over!

 

Alliance Of Valiant Arms

WebSite:http://ava.ijji.com/

Το Alliance Of Valiant Arms(A.V.A) σας προσφέρει μια καταπλητική εμπειρία σε ένα παιχνίδι βασισμένο στη Unreal Engine 3. Το A.V.A εξελίσετε στην εποχή μας και υπόσχετε γρήγορο multiplayer twitch-based online gaming, έντονες μάχες και πολλά ακόμα!

Σύμφωνα με την ιστορία του παιχνιδιού, έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξυ της Ευρωπαικής ένωσης και μια ομάδας με όνομα Neo Russian Fedaration(NRF). Ενώ αρχικά οι δύο υπερδυνάμεις, Αμερικη και Κίνα είναι ουδέτερες, όταν η Κινα αποφασίζει να σταθεί με την NRF οι φίλοι μας οι αμερικάνοι τρέχουν για να βοηθήσουν τις Ευρωπαικες δυνάμεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Fast-paced FPS Action Online
Μεγάλος αριθμός Game Modes – Team Deathmatch, Demolition Mode, Combat Scenarios και πολλά ακόμα
Τεράστια ποικιλία χαρτών- Οι δημιουργοί του παιχνιδιού ταξίδεψαν σε όλη την Ευρώπη παίρνοντας φωτογραφίες για να αποδώσουν ρεαλιστικά τις πόλεις της Ηπείρου. Καμιά αποστολή δε θα σας θυμίσει μια προηγούμενη ενώ κάθε χάρτης χαίρει διαφορετικής αντιμετώπισης απο πλευρά τακτικής.
Τεράστια ποικιλια όπλων και δυνατότητα Customization
Απίστευτα γραφικά Βασισμένο στην Unreal Engine 3 το A.V.A ξεχωρίζει με τα γραφικά τόσο στους χαρακτήρες όσο και στους αχανείς χάρτες του παιχνιδιού.

 

Αλλα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία:

K.O.S. – Secret Operations
Blackshot
Combat Arms
S4 League
Valkyrie Sky

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!