Δημιουργία Magic Memory Stick με το UltraLite MMS Maker!

Το να χρησιμοποιήσετε το UltraLite MMS Maker για να δημιουργήσετε ένα Magic Memory Stick είναι αρκετά απλό, αλλά για να βοηθήσουμε και τους καινούργιους έγραψα αυτόν τον οδηγό για τον πώς θα το χρησιμοποιήσετε για αν δημιουργήσετε ένα MMS που θα Flashάρει το psp σας κατευθείαν στην έκδοση 5.00m33-4.



Τι θα χρειαστούμε:

-Ένα PSP Slim η Phat

-Μια κάρτα μνήμης 256mb η μεγαλύτερη για το psp( είναι καλύτερο αν είναι SanDisk αφού μερικές sony και αρκετές από τις imitation έχουν προβλήματα με το Pandora IPL injection.

-Ένα καλώδιο Mini-USB για να συνδέσετε το PSP σας με τον Η/Υ.( Windows 2000, XP, Vista, 7).

-Το UltraLite MMS Maker 1.2

-Το Official Firmware 5.00

Και πως δουλεύει;

Αφού αποσυμπιέσετε το αρχείο του UltraLite MMS Maker 1,2 θα έχετε έναν φάκελο που θα περιέχει το RainsUltraLiteMMS.exe και το README.txt.
Κατεβάστε και το Official Firmware 5.00 και κάντε το αποσυμπίεση. Βάλτε το αρχείο ΕBOOT.PBP που θα πάρετε στο φάκελο που δημιουργήσατε στο UltraLite MMS Maker. Έτσι θα έχετε ένα φάκελο που θα φαίνεται έτσι:


Τώρα τρέξτε το RainsUltraLiteMMS.exe


Όταν ανοίξει συνδέστε το PSP σας με τον Η/Υ και το UltraLite θα αναγνωρίσει αυτόματα το είδος του psp σας(slim, Phat).
Επιλέξτε το Format memory stick (αφού σώσετε ότι έχετε μέσα που μπορεί να χρειάζεστε αφού θα χαθούν) και πατήστε MAKE MMS. Όταν τελειώσει η διαδικασία είστε έτοιμοι!

Τώρα απλά βάλτε την καινούργια Magic Memory Stick στο PSP σας, και ενώ κρατάτε πατημένο το L-button και βάζετε την Pandora και ξεκινάτε

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ GUYS και ladies!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!