Hackάροντας το Hack του PS3!

 

microcontroller chipset

Ο κύριος Mathieulh με τη συμβολή της ομάδας του, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PSGRoove, που δεν ειναι άλλο απο μια open Source έκδοση του PS Jailbreak Hack.

Το θεμα με αυτή τη λύση είναι οτι χρειάζεστε μερικές ειδικές γνώσεις για να το κάνατε μόνοι σας, ενώ αναγκαία είναι και η αγορά ενος microcontroller όπως το

Teensy++ USB η Microcontrollers AT90USB(και συμβατα με αυτά), τα οποία μάλιστα εν ριπή οφθαλμου εξαφανίστηκαν απο την αγορά, αλλα σε 2-3 μέρες θα υπάρχει και πάλι διαθέσιμο Stock.

Βέβαια αν δεν θέλετε να μπείτε σε κόπο μπορείτε απλά να κάνετε λίγο υπομονή, αφού εκτός τον πάρα πολλών κλώνων που θα σκάσουν μύτη, όπως στην περίπτωση της Πανδώρας για τα PSP, ή της Flashcard για το DS, είναι ήδη σε εξέλιξη το port του κώδικα για PSP, android, ακόμα και για κομπιουτεράκια TI-84 Plus, που έχουν συμβατα microcontrollers.

To Software εξ’αρχης έχει σχεδιαστεί μόνο για Homebrew εφαρμογές και δεν ήταν συμβατό με τον Backup manager, αλλα κάποιο καλοθελητές φίλοι μας προσπέρασαν και αυτό το πρόβλημα, και πλέον είναι μια ολοκληρωμένη αντιγραφή του PS Jailbreak.

To Software αλλα και πλήρεις οδηγίες για το πως να το χρησιμοποιήσετε μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

 

Και πλέον η Sony τρέχει και δε φτάνει.. Ετοιμαστείτε για Update που αχρηστεύει τις USB!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!